Szeretnék jövőre nyaralni menni, de nem tudom hova menjek?
Gondoltam van egy évem, gyűjtögetni fogok, meg a barátomat is meglepem egy kicsit, és elmehetnék vele valahova nyaralni. Sajnos idén nem megvalósítható már.
Nem akarok luxus körülményt, csak tengerpartot meg egy hangulatos várost amit érdemes bejárni, esetleg hegyeket...
Ti mit ajánlatok? Hogy jönnénk ki a legolcsóbban? Busszal vonattal, vagy fapados repülővel menjünk? Esetleg többen és autóval, kisbusszal? Na meg hol vannak olcsó szállások? Az utazási irodáknál csak a szállodák vannak inkább :)
Diák pénztárcára gondoljatok, mikor válaszoltok, amit előre meg is köszönök! :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Erdély is gyönyörű, azzal egy gondom van, ha mentünk valahova mindig az volt az úti cél, így új helyeket ismernék meg. Olaszországra is gondoltam, mert kicsit beszélek olaszul és remek lehetőség lenne gyakorolni.
Esetleg aki már járt ott (én Breascia tartományban voltam, meg Velencében) nem tudjátok, kb mennyibe kerül délebbre a legolcsóbb megvalósítású szállás? Viszont ha új helyre mennék Olaszország kilőve, és akkor Görög vagy Horvátország maradt.
Mindenesetre még egyszer köszönöm a válaszokat!
Calabriaban tudok nyelvtanulassal egybekötött nyaralasi lehetöseget (azt hiszem, 3 hos?), egy ott elö magyar szarmazasu szervezi. De szerintem dragabb, erdekelne?
1.old utolso
Tehát az É-Olasz adriai parton két olyan várost tudok ajánlani, amelyiknek kellemes a tengerpartja, és "hagyományos" város, ami nem olyan üdülőfalu jellegű mint Bibione, Jesolo vagy Lignano: Grado és Caorle.
Van 15-30km belül repülőtér, de sajnos közvetlen járat nem megy oda Mo-ról, így repjegy drágább mintha az ember kocsival ugrana le oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!