Hol készülhetett ez a kép? Lent link.
Figyelt kérdés
Én csináltam valahol ausztriában, vagy horvátországban, dde nem tudom.. xD nem valami jó a memóriám.. xD
2011. júl. 27. 20:03
11/16 anonim válasza:
nem értem miért kel lpiszkálni embreket normális kérdést feltesz ha nem tudsz válaszolni noirmálisan vagy nem akarsz akkor kihagyod
12/16 A kérdező kommentje:
Végre valaki az én oldalamon áll. :)
2011. júl. 27. 22:32
13/16 anonim válasza:
ma 21:39-vel en is egyet ertek.
Gugliban rakerestem a "vienna train"-re es nekem ugy tunik osztrak a kepen lathato... (a horvat talalat foleg feher vonatot mutat)
14/16 A kérdező kommentje:
22:40 köszönöm :) akkor mégsem horvát... vagy osztrák vonat horvátban xDD (nem ám..) még vároma válaszokat.
2011. júl. 27. 23:01
15/16 anonim válasza:
Nem tudod megnézni a kép exif infojában, hogy mikor készült? abból ki tudnád találni, hogy akkor éppen hol jártatok. Legalább ország szintjén. Utána tényleg lehet a környéken google maps-os képeket keresgélni.
16/16 A kérdező kommentje:
Sajna nem. A fényképezőm mindig átállítja a dátumot, ugyhogy 2002 van beállítva xD És akkor bizti nem csináltam. :) Köszi a tippet :)
2011. júl. 28. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!