Mit érdemes hozni Amerikából?
Figyelt kérdés
Konkrétan: Minnesota, Minneapolis2011. júl. 25. 19:27
1/4 anonim válasza:
Olyan Monster energiaitalokat, amik nálunk nem kaphatóak (khaos, assault stb...), mogyoróvaj, juhar szirup, amerikai lekvár (jelly), elég sok jó cucc van kint. Konkrétan Minnesotából nem tudom, de mivel ilyen Erdélyhez, Dél-Németországhoz hasonló táj, biztos jó horgászfelszereléseik meg ilyen fenyőfából faragott díszeik vannak.
2/4 anonim válasza:
Miután mindenhol minden kapható, műszaki cikket szoktam hozni.
(Ami töredéke az ittoni árnak!!)
3/4 anonim válasza:
Minnesotában nagyon olcsó a fogkefe.
4/4 anonim válasza:
Monster assaultot itthon is lehet kapni. én is a műszaki vagy egyedi (pl football vagy basball relikviák) ajánlom. Pl az egyik ismerősöm most vett egy mikro-sütő (direkt írtam így) ami mindent tud és ott kb 45-50k volt itthon meg még csak nem is hallotak ilyenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!