Franciaországba, azon belül pedig St. Tropez-be mennyire költséges kijutni, és ott meglenni kb egy hétig?
Figyelt kérdés
Úgy értem repülő mennyi kb, vagy vonat.. Meg mennyi idő az út? Meg ott milyenek az árak, stb.
Kb hány ezerben van benne egy hét?
2011. júl. 14. 19:45
1/2 anonim válasza:
En nem tudom,mert a baratom allta a koltsegeket.Csak annyit lattam hogy egy capucinoert es egy croasonert 18 eurot fizetett.Enyhen szolva gaz.
2/2 anonim válasza:
én 120000ért repülök Nizzába, szerintem St Tropez is hasonlo árba van.
Mi a Palais de la Mediterranee-ban szállunk meg de van egy két viszonlyag olcso szállás. De ilyen 200000 körül fog kijönni a dolog legolcsobban. És a programok is drágábbak kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!