Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van konnektor a repulogepeken?

Van konnektor a repulogepeken?

Figyelt kérdés

Ausztraliabol utazom Magyarorszagra, es vinnem a laptopot kozben, de hat az akksi kb 3 orat bir az ut meg vagy 30 ora. Tudom hogy van mindenkinek kis tv-je, de az angolom nem tokeletes, es a filnezes sem kot le annyi idejig.az alvas... mikor jottem sem sikerult 1-2 oranal tobbet aludnom.

no nem is ez a lenyeg

Elore koszonom mindenkinek aki valaszol:)

2011. júl. 9. 04:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokat mentem, de én még olyat (üléshez kapcsolódó) nem láttam.
2011. júl. 9. 07:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
első osztályon sok helyen van, de turista osztályon nem hiszem
2011. júl. 9. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosabb ugy mondani, hogy nagyon ritka, de létezik, és többnyire különleges csatlakozó kell hozzá.

Én eddig csak Emirates A380-asán találkoztam vele, turistaosztályon). (Ausztráliába akár velük is mehetnél, és tényleg nagyon jók).

Összehasonlitó oldal:

[link]

("Laptop Power" és "Power Type"(!) oszlopok számitanak neked.

2011. júl. 10. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha Qantassal utazol, akkor van esélyed az A380-ra, azon (mint írták) ezek szerint van, nekem legutóbb nem sikerült azzal menni (AirFrance), maradt a B777, azon nem volt..
2011. júl. 10. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, hat majd kiderul.vagy szerencsem lesz vagy nem :)
2011. júl. 11. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!