Angol nyelvtudással mekkora esélyem lenne kiköltözni valami mediterrán országba?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 14:15
11/14 anonim válasza:
Nem azt mondtam én, hogy nem kell nyelvtudás. Hanem hogy magával a nyelvtudással semmire sem mész még. Itthon pl mit érsz azzal, hogy tudsz magyarul?
Szóval ahogy már fent leírtam, nem a nyelvtudásod miatt fogsz állást kapni. (Viszont nyelvtudás nélkül nyilvánvalóan nem fogsz)
12/14 A kérdező kommentje:
Igen ezt értem, de te a kérdést úgy látom nem.
2011. júl. 8. 20:22
13/14 KaTriinn válasza:
Mikor én ide kijöttem, egy rohadt szót nem tudtam azon kívül, hogy "hei" . Mégis eltudtam menni bárhova és elintéztem mindent! Bár nem mindenki olyan, mint én. Egyébként meg mindenki azt mondja, hogy inkább tudj keveset az adott ország nyelvéből, mint jól angolul! Szóval ennyit arról, hogy az angol huu de mennyire fontos!
14/14 anonim válasza:
Ezért lenne, jó ha egyetemesen bevezetnék az eszperantót, és az emberiség második anyanyelve lenne. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!