Hova menjünk hétvégénként 1-2 napra?
Figyelt kérdés
Most leszek túl egy iszonyatos vizsgaidőszakon, és utána megkezdődik a nyár:) Sajnos idén párommal se az anyagi helyzetünk, se a munkája nem engedi, hogy elutazzunk egy hétre, de olyan szívesen mennék el 1-1 hétvégén vagy egynapos kirándulásokra, vagy egy ottalvással, nem csak Magyarországon. Bécsbe szerintem elmegyünk, azt szeretjük:) Tudnátok még ajánlani egy-két jó kis helyet, ahova nem csak aranyárért lehet eljutni, és ilyen rövid időre is élvezetes?2011. jún. 30. 08:46
1/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen beállítottságúak vagytok. Városnézős, napozós-fürdős vagy éppen túrázgatós helyeket kerestek?
2/6 anonim válasza:
Prága, az is megér egy hosszú hétvégét, gyönyörű.
3/6 A kérdező kommentje:
Prága jó ötlet, ott még nem voltunk. Hát ha már az ember csak 1-2 napra megy valahova, akkor én inkább a csavargósat preferálom:)
2011. jún. 30. 11:01
4/6 anonim válasza:
Nézzétek meg a Ken-Edi Travel honlapját www.keneditravel.hu, ők kimondottan ilyen egy-két napos kirándulásokkal foglalkoznak, nagyon jók a programjaik és egyáltalán nem drágák. Az sem mellékes, hogy nem mondanak le utat.
Nálunk már az egész család rákapott ezekre az egynaposakra. Nem kerül sokba és egy csomó helyre eljutsz.
5/6 A kérdező kommentje:
huh tényleg nagyon jó ajánlataik vannak, és pont az, amire gondoltam:) köszönöm a tippet, mindenképp ki fogjuk próbálni, csak rá ne kattanjunk:)))
2011. jún. 30. 22:56
6/6 anonim válasza:
Balcsira elmenni annyira hogy ottvagytok,fürödtök egyet,stb. tökéletes.Visztek magatokkal kaját,innit,meg amit kell,és csak a benzint kell fizetni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!