Hová repülnek a repülőgépek?
Kínába tartó és onnan érkező repcsi útját figyeltem ki egyszer...
Ismerősöm oda utazott, tudtam a felszállás idejét, a malév honlapján pedig néztem, hogy felszállt-e időben. Felszállt.. Majd figyeltem, hogy pár perc múlva, mikor fölénk érhet, jön-e gép. Jött, és látszott a légitársaság logója a gépen, ezen kívül egyre magasabbra szállt. Más gép is jött, de azok nem szálltak olyan magasra. Ebből következtettem egyértelműen, hogy melyik ment Kínába. Azóta, ha azon a vonalon és magasságban látok gépet szállni, sejtem, hogy talán arra mehet... Ugyanígy hazafele is figyeltem az adott időben ugyanarról jövő gépeket, bár abban már nem voltam annyira biztos, hogy onnan jött.
Tehát ilyen előre várakozós módszerrel lehet játszani elég biztos eredménnyel...
Ezen az oldalon online mutatják a jeladók alapján, hogy melyik gép merre jár. Ha látsz egyet a házatok felett, megnézheted, hogy melyik az és hova megy.
9:38-nak
figyelheted a malév oldalát ha nem frissitik.
mikor nem rég mentem haza, apukám ott várt és 1 órán át nem változtattak a kiiráson, pedig akkor már rég lekellett vona szállni a gépnek. aztán a barátnöm aki ott dolgozik, jött ki elém, nézi hogy a gépnek már lassan bent kellene lennie, de a kiirás még mindig a régi, ha ö nem szól még talán most ugyan az van kiirva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!