Anya üdülési csekkét én a fia elkölthetem?
Figyelt kérdés
Szemüvegboltban szeretnék vele fizetni.2011. jún. 2. 18:32
1/14 anonim válasza:
Én is anyukám étkezési csekkjével fizettem sok helyen :) tudtommal az egykutya. Úgyhogy szerintem igen
3/14 anonim válasza:
1. válaszoló: az étkezési csekket annak osztogatod akinek akarod, de az üdülési csekk más, mert ha jól tudom névre szól.
Vagy nem??
4/14 anonim válasza:
Elvileg nem, gyakorlatilag igen.
5/14 anonim válasza:
nem. mert az üdülési csekk névre szól és amikor fizetsz vele,alá kell írni a számlát. csak akkor költheted el, ha 1:a te neveden van 2:ott van veled anyud
6/14 anonim válasza:
Ha aláírja akkor igen.
Ha nem akkor nem.
7/14 A kérdező kommentje:
Na most akkor ?
2011. jún. 2. 19:02
8/14 anonim válasza:
Hm, nem tudom, viszont az jutott eszembe, hogy nem-e lehet írni erről egy meghatalmazást? Amiben anyukád meghatalmaz téged, a fiát, hogy használhatod az ő nevére szóló csekkeket. Vagy marad az, hogy elmegy vele, és fizet azzal:/
9/14 anonim válasza:
Kérdezd meg előtte az üzletben, mert: van olyan hely, ahol ragaszkodnak a helyszínen történő aláíráshoz (akkor persze ott kellene lenni az édesanyádnak is), és van olyan, ahol a tulajdonos által előre aláírt utalványt is elfogadják.
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet alá iratom anyuval és hátha elfogadják...
2011. jún. 2. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!