Véletlenul forditva irtam be a nevem! Lesz belole gond?
Figyelt kérdés
Wizzairnél véletlenul a csalàdnevemet a keresztnevemhez és forditva irtam be a nevem, megvàltoztatni majdnem annyi lenne mint a repjegy, szerintetek lesz belole gond? vagy nem fognak akadékoskodni?2011. máj. 16. 21:43
1/7 anonim válasza:
sztem nem fogja azt nézni senkise:)
2/7 A kérdező kommentje:
Amugy azt irjàk a siteon hogy felcserélés esetén a mosoditàs INGYENES, viszont automatikusan mégis fel akar szàmolni nekem 22000 forintot, a segédhivoszàmuk pedig Iszonyu dràga éss nem veszeik fel.
2011. máj. 16. 21:52
3/7 anonim válasza:
Szia!
Bemásolom a Wizz Air honlapjáról a választ:
" A foglalás során véletlenül felcseréltem a vezeték- és a keresztnevemet. Adódhat ebből probléma?
Annak érdekében, hogy a repülőtéren ne adódjon félreértés a hibából, célszerű kijavítani a foglalást. A javítás nem minősül névváltoztatásnak, ezért nem kell a névváltoztatási díjat kifizetnie. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal. "
Itt a link is, ahonnan bemásoltam:
4/7 anonim válasza:
A Blizzardon volt fiókom egy évig. Bár én nem cseréltem fel, de az e-mailemen kívül nem kellett semmi nekik.
5/7 anonim válasza:
21:53 vagyok megint:
" ne adódjon félreértés " én ezt úgy veszem, hogy nem kötelező, csak célszerű.
Pl. Péter Pál, Pál Péter féle nevek estebében, ahol nem olyan egyértelmű, hogy nem másik személyről van szó.
De egy Kovács Gábor, Gábor Kovács névnél nem lehet gond.
Szerintem...
6/7 A kérdező kommentje:
Jo, azért felhivom oket (egye fene azt a 3000 forintot, inkàbb mint bukni a repjegyet) azért jo lenne ha csinàlnànak ilyen opciot (azaz hogy automatikusan felcserélje, ne a tuldijazott szàmukat keljen hivogatni).
2011. máj. 16. 22:05
7/7 A kérdező kommentje:
na jo, rohadjanak meg, a szàm nem mukodik, se este se napkozbe nem megy, foglaltat jelez, persze automatizàlt névforditàs nincs (pedig olyan alap lenne beprogramozni hogy még én is meg tudnàm csinàlni), kicsit kiàbràndito az ugyfélszolgàlatuk.
2011. máj. 17. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!