A Párizs mellettiben voltam néhány éve. Felejthetetlen élmény volt :)
2009. márc. 10. 16:01
2/9 anonim válasza:
èpp most nézegettem én is. Mi elég közel lakunk Legoland-hez és nem tudtam eldönteni hogy Disneyland vagy Legoland. Disnay nem túl drága 50 € a belépö egy felnöttnek, de a szállás a környéken iszonyat drága. így maradtunk Lego land-nél oda nem kell szállást fizetni.
De ahpgy plvastam két park van.
2009. márc. 10. 17:05
3/9 anonim válasza:
igen voltam, csodálatos volt, egész gyerekkoromban ez volt az álmom, és a 18. születésnapomon el is mentem. felnőtt fejjel sokkal jobb disneyland mint gyerekkel, láttam ott a fáradt gyerekeket, akik a mesék felét nem is ismerték, és már unták az egészet. én is párizsnál voltam, nyáron meg megyek a hong-kongi-ba. szerintem nagyon jó disneyland attól eltekintve, hogy van egy kis magyar vidámpak beütése csak disneyfigurákkal. mindenképpen ajánlani tudom
2009. márc. 10. 17:25
4/9 anonim válasza:
egyébként hol laksz, mert látom nincsenek ékezeteid, én londonban, és itt vannak mindenféle akciók amivel nagyon megéri kimenni. mi vonattal mentünk
2009. márc. 10. 17:26
5/9 anonim válasza:
Én is voltam Disneylandben. Párizsba utaztunk egy hétre és akkor voltam. Csodálatos élmény, és bár egy egész napot ott tölthettem, de nem elég.
Vannak ott hotelek, ott lehet éjszakázni, nyaralni, gondolom őrületes áron. Úgy biztosan izgalmasabb lehet, de így is életreszóló volt.
Legjobban a vadnyugati rész tetszett és a délutáni felvonulás. Az is érdekes volt, hogy az utcákon lépten-nyomon mesefigurák voltak, integettek, fényképezkedtek, viccelődtek.
2009. márc. 13. 22:51
6/9 anonim válasza:
Olyan, mint a budapesti vidámpark, csak Disney figurákkal (Anaheim, Ca). Én kicsit többre számítottam; viszont az igaz, hogy kitettek magukért: felvonulás, zenekar, stb.
Érdemes a fast track jegyekre hajtani, különben - "egy attrakció - egy óra sorban állás - egy perc menetidő".
2009. márc. 21. 00:19
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi.
2009. márc. 21. 00:49
8/9 anonim válasza:
Én a párizsi Disneylandben voltam. Felejthetetlen élmény volt, rengeteg bolt van, és a hullámvasutak szuperek :)
2009. júl. 17. 23:34
9/9 anonim válasza:
igen voltam, most nyáron, nagyon jó élmény volt:) 16L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!