A MÁV IC-re való jegyváltás esetén elfogadja az üdülési csekket? És amúgy is, miben különbözik az IC a hagyományostól, azon kívül, hogy hamarabb ott vagyok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 07:33
1/3 anonim válasza:
Igen, elfogadja. Az a legfontosabb különbség, hogy ic-n helyjegyet kapsz, azaz a megadott helyre csakis neked szól a jegyed, így biztosan lesz ülőhelyed, valamint nincsenek álló utasok (ha sokan akarnak még utazni, inkább hozzákapcsolnak a vonathoz még egy kocsit), tehát nem zsúfolt.
Meg persze egy fokkal tisztább, rendezettebb az átlag vonatnál, és általábn még a légkondi is működik :)
2/3 anonim válasza:
viszont nekem sokszor előfordult, hogy simán odaültek az én helyemre, azt ülhettem máshova...és a kaller is sz@rt rá hogy k hol ül
3/3 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy csak én vagyok ilyen pofátlan, ha valaki odaül a helyemre, mindig fel szoktam állítani, vagy ha öreg, aki nem igazodik ki a jegyen, akkor elkérem a jegyét és megnézem, hol van az ő helye és odaülök. Olyan még soha nem volt, hogy mutattam valakinek a jegyem, hogy pont oda szól, és nem oldottuk meg a problémát. A lényeg amúgy is az, hogy ugyanannyi hely van, mint utas, tehát biztosan le tudsz ülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!