Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kértem interneten időpontot...

Kértem interneten időpontot útlevél igényléshez, ha bemegyek személyesen akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Holnap kell mennem.

Van egy kódom, azt be kell ütöm ott a gépben és kapok egy sorszámot?

2011. ápr. 13. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:

bemész, kitöltesz egy formanyomtatványt, lefotóznak, feladod a csekket és fizetsz, vársz amíg kiküldik postán az útleveledet.

Kb ennyi.

2011. ápr. 13. 17:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja akkor ott csak adnak egy csekket és azt postán kell befizetnem?
2011. ápr. 13. 17:19
 3/8 anonim válasza:

Kártyával is lehet fizetni, persze ha van.. akkor nem kell még a postára is szaladgálnod. :) Egyébként én amikor a személyimet újíttattam, én is neten foglaltam le az időpontot. Kiválasztottam a kívánt két órás időtartamot, ekkor jött egy visszaigazoló email, hogy pl 8:45-kor legyek ott. Ott voltam. :) 10 perccel előtte már be is hívtak! :) Az információs ablaknál bemondtam, hogy xy vagyok, ekkorra van időpontom, megnézte a gépben, menjek x ablakhoz majd hívnak. Nem volt semmi kód vagy ilyesmi. :) Adategyeztetés, fotó, majd kicsit vártam, utána megint hívtak, fizettem és kész. Szinte akkorra már kész is volt minden, amikorra kaptam az időpontot. :) A személyit természetesen postán küldték, nem volt egészen két hét.

Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam, de gondolom az útlevél készítése se zajlik nagyon másképp...

Ja és ez a szolnoki okmányiroda volt. Eddig pozitív a tapasztalatom velük szemben. :)

2011. ápr. 13. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. nem kell postára rohangálni, ott adnak egy cekket, és azt ott fizeted be a pénzes néninél az ablakban.
2011. ápr. 13. 17:45
 5/8 anonim válasza:

17:42-es vagyok.

Nem tudtam, hogy már helyben is be lehet fizetni a csekket, elnézést, nem akartam a kérdezőt sem félrevezetni, sem rábeszélni a kártyás fizetésre. :) Régen még szaladgálni kellett a postára a csekkel... :)

2011. ápr. 13. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy máshol hogy van, de egy budapesti külső kerületi okmányirodában nekem így kellett eljárnom:)
2011. ápr. 13. 18:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És a 30 nap mire elkészül az 30 napot vagy 30 munkanapot jelent? (Egyébként nálunk csak személyesen lehet átvenni.)
2011. ápr. 13. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:

nem tudom, nekem kb 2 hét alatt meglett.

Am hallottam, h nem érdemes gyorsított úton kérni, mert akkor is ugyan annyi idő mire megjön, csak akkor kizárólag személyes átvétel lehetséges. de ahogy írtad, nálad különben is az lesz

2011. ápr. 13. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!