Szabadkai piacon mivel érdemes fizetni, és melyik napon érdemes menni?
családommal rászántuk magunkat az évi nagybevásárlásra és a szabadkai piacra szeretnénk menni. mi pécsiek vagyunk így elég messze lakunk. ilyen érdekelni hogy mikortól érdemes menni a piacra, milyen valutát érdemes vinni?
ill. elég a személyi igazolvány a határátlépésnél?
Útlevél és dinár...
Mindennap van piac, de vasárnap szokott a legnagyobb lenni, hétköznap nincs kint sok árus!!
ma 17:39
ja és én szerbiai vagyok amúgy..:D
A személyi tuti most hozták nem olyan rég talán fél éve, átlehet menni személyivel, rendőr a párom és megkérdezte a határt, ezt nem tudod Kedves szerbiai lakos?! Kint laksz és nem tudod lehet-e forinttal fizetni a piacon? Lehet...
Kérdező határt hívd fel, ha nem hiszed! de itt egy link is pl...
köszönöm szépen mindenkinek :) valószínűleg vasárnapra tervezzük az utat,és remélem elég lesz a személyi mert a családból 2 személynek nincs útlevele... amúgy én is olvastam egy cikket neten,közel egy éve elvileg elég a személyi,csak hát ki tudja mi van a valóságban..:)
szerintem váltatunk akkor pénzt is, köszi mindenkinek,adom a felpontozást :)
Légyszi valaki aki Szeged környéki vagy szabadkai!!!!!
Engem érdekelne, hogy most vasárnap aug. 21-én lesz piac? Pécstől még 60km-re lakom, így nem szeretnék feleslegesen menni..
Köszi mindenkinek a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!