Milyen Bibione?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 15:45
1/4 anonim válasza:
A tengerpart heringszerű, hosszú homokos, napernyős. Mi amikor ott voltunk csak ott laktunk, és majdnem minden nap eljártunk valamelyik környező városba kirándulni.
Amolyan turistagyárnak mondanám, de nem rossz.
2/4 anonim válasza:
Tavaly nyáron voltunk, nagyon jó kis hely. Kocsival mentünk, Ausztriában nem tudom pontosan hány euro volt a pályamatrica, de nem olyan vészes. Olaszországban lehajtásnál kell fizetni csak. Amúgy nagyon szép kis város, rengeteg (szó szerint) a turista. A boltok olyan 11-12 fele bezárnak (szieszta), aztán olyan 16h körül nyitnak ki megint. Supermarket van 1-2 asszem, kisebb boltok szinte mindenütt vannak. Ruhaárak nem vészesek, táskák, pénztárcák is olcsók, de boltonként 5-6 esetleg több euros eltérés is lehet, nézz körül! A supermarketben az ásványvíz olcsó, a sörök nem túl drágák (1L San miguelt ittam, az volt 1,2 euro kb, meg 0.7est ittam kb. 0,75 euroért). A kenyér/ pékáru húzós árban van. Sonka legolcsóbb 15 euro / kg, elég húzós az is. Pizzázó mindenütt van, nem túl drágán, a fagyi olcsó a főtér mellett, minden nap ott ettünk és nagyon finom! A boltokban nem beszélnek angolul, csak olaszul, sőt sehol nem beszélnek csak olaszul. Mindent összevetve nagyon jó volt, a tengerpart közel van mindenhonnan, nagyon szép a strand, az apartman mellé jár 1-2 napozóágy, asztal a parton minden, szóval nagyon jó kis hely.
3/4 anonim válasza:
Nézd meg Lloret de Mar-ról a véleményeket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__1650198-junius..
Bibione pont ilyen, olasz változatban.
4/4 A kérdező kommentje:
jaj akk örülök akk érdemes elmenni köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 3. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!