Hova mennétek nyaralni/utazni, ha lenne rá bőven keret?
Nekem normalis kereteken belül nem okoz gondot a keret (lathattam mar rengeteg helyet szerte a vilagon.)
Szemelyes kedvencem akkor is Europa. Nagyon szeretem Krakkot es Pragat, de van, amikor egyszerüen telipakolom a nyeregtaskaimat es motorral indulok utnak egy hetre, anelkül, hogy megterveznem hova. Igy nagyon szep helyeket talaltam Magyarorszagon es a környezö orszagokban is, amelyekre meg csak nem is gondoltam volna, hogy egyaltalan erdemes megnezni.
Ha neked nem okoz gondot a keret, nagyon ajanlom Brazilia keleti partvideket Riotol Natalig. Gyönyörü szep. Viszont csupan a repülöjegy arabol elvan az ember Krakkoban egy teljes hetig, minden extraval.
A távolihelyek közül Brazíliába, Mexikóba, Amerikába, Dél-Afrikába, Kenyába vagy Tanzániába, Marokkóba, Indiába, Mauritiusra, Malajziába, Jordániába.
Európát pedig teljesen bejárnám.
Indiába vagy tibetbe szívesen mennék. Vagy körbeutaznám észak és dél amerikát is (ha már lúd)...
De legközelebb portugáliába megyek, úgyhogy nem panaszkodhatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!