Beazonosítanátok a következő helyeket?
Figyelt kérdés
1.hely: [link] ; 2.hely: [link] ; 3.hely: [link] ; 4.hely: [link] ; 5.hely: [link] Tanácstalan vagyok, pedig mindegyik híres hely, mégis hiába böngészek utánuk az interneten, csak nem találom meg őket..2011. febr. 27. 11:44
1/9 A kérdező kommentje:
A 3. és 4. helyet megtaláltam, a többit még mindig keresem. Segítenétek?
2011. febr. 27. 12:05
2/9 anonim válasza:
Az első Chicago, a Sears Tower alapján gondolom
3/9 anonim válasza:
Az 1-es chicago,az 5.ik meg Vancouver,a másodikat nem tudom,túl kicsi a kép.
4/9 anonim válasza:
1.kép: Chicago belvárosa
3.kép: Velence ( Venezia, Olaszország) belvárosa a levegőből, magasról) a tipikus hal alak és jól látható benne a Canal Grande is ha megnézed)
a 4-es sztem Észak olasz-tóvidéken valahol
5/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, az első kép tényleg Chicago! A 2.-at és az 5.-et még mindig keresem.. Az 5. lehet,hogy Vancouver, de nehéz beazonosítani a képek kis mérete miatt.
2011. febr. 27. 13:52
7/9 anonim válasza:
Megvan a 2.-ik is,Rotterdam van a fotón,az Erasmus híddal!:)
Az utolsó meg biztos,hogy Vancouver.
8/9 anonim válasza:
1.Chicago-USA
2.Rotterdam-Hollandia
3.Velence-Olaszország
4.Jaipur-India
5.Vancouver-Canada
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!
2011. febr. 27. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!