Akik kulfoldre koltoztetek, milyen idokozonkent utaztok haza Magyarorszagra?
"sokkos" lany vok :D
utolso hozzaszoloval naon szimpatizalok!
Bocsi az offert!
Unokatesom 7 evig egyetemre jart,evente egyszer jott haza,esmost van egy kinai felesege akivel csak japanul kommunikalnak, mert o nem beszel mast.Es a csaladja tokre okes mindezzel!
En UKban elek, a baratom fekete,es a csaladom konkretan kitagadott, merthogy "mitszolnak a szomszedok!"
Talan ezert sok(k) az a 2x2 het...
Mondjuk en is inkabb csak 1-2 csaladtagom meg baratok miatt megyek, meg azert is mert a parom afrikai szarmazasa ellenere imadja Mo.t meg a magyar kajakat :D
na pussz :o)
Koszi, igaz a gyermekaldas nalunk meg odebb van, de az utolso hozzaszolonknak mondanam, hogy tudod, nem is az a gaz, hogy kitagadjak az emberek a gyerekeiket ilyen sz***sagokert,de ez a 2eset ugyanabban a csaladban van es a szuleink is kb egykoruak es az unokatesom szulei tokre elfogadjak a helyzetet, az en szuleim meg utalnak minket, foleg engem, hogy hogy leegettem oket a szomszedok meg a rokonok elott, hogy "osszealltam egy ilyennel"...
Es szamomra nagyon nagy megkonnyebbules, amit itt hallottam, hogy a kedves kerdezo, es lathatoan ti sem zarkoztok el ezektol a dolgoktol.
Remelem megtartjatok eme jo szokasotok!
Na puszi, es en is bocsi hogy eltertem a tematol! ;)
Babadnak is egy talicska pusszantast kuldok!!!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!