Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Akik kulfoldre koltoztetek,...

Akik kulfoldre koltoztetek, milyen idokozonkent utaztok haza Magyarorszagra?

Figyelt kérdés
Mi 1-szer egy evben megyunk haza.
2009. febr. 10. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Unokatesóm kisgyerekekkel otthon van, nem dolgozik, így nem köti munkaidő, a férje meg gyakran dolgozik külföldön (mármint Németországhoz képest), és amikor nincsen otthon, unokatesóm hazajön a gyerekekkel a szüleihez. Az osztrák-német határ közelében laknak, hamar itthon vannak autóval. A tesóm saját vállalkozásban dolgozott kint (zenei stúdió), nem alkalmazottként. Fapados járatokkal manapság nagyon olcsón lehet utazni. Egyébként egyikőjüknek sem az ország hiányzik/hiányzott, hanem a család itthon maradó része.
2009. febr. 11. 17:39
 12/16 anonim válasza:
Én 3 évig éltem Japánban (2 hónapja végérvényesen visszaköltöztem)...asszem 3 év alatt voltam itthon kb 2szer:D a húgom 18adik szülinapján meg az unokahúgom 18adik szülinapján. Mondjuk ennek elég sok oka van, sosem volt jó a kapcsolatom a családdal, 24 évesen mentem Japánba a reptérre is egyedül mentem...annyira nem bírták elfogadni, aztán húgom rendszeresen járt ki, 2,5 éve pedig összejöttem a mostani barátommal, aki japán és akkor a család végérvényesen leírt, húgom kivételével, ő megért, és megszerette Japánt és jól kijön a barátommal is, a család meg kitagadott:D:D szóval 3 év alatt 2 az is sok volt
2009. febr. 12. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:

"sokkos" lany vok :D

utolso hozzaszoloval naon szimpatizalok!

Bocsi az offert!

Unokatesom 7 evig egyetemre jart,evente egyszer jott haza,esmost van egy kinai felesege akivel csak japanul kommunikalnak, mert o nem beszel mast.Es a csaladja tokre okes mindezzel!

En UKban elek, a baratom fekete,es a csaladom konkretan kitagadott, merthogy "mitszolnak a szomszedok!"

Talan ezert sok(k) az a 2x2 het...

Mondjuk en is inkabb csak 1-2 csaladtagom meg baratok miatt megyek, meg azert is mert a parom afrikai szarmazasa ellenere imadja Mo.t meg a magyar kajakat :D

na pussz :o)

2009. febr. 12. 23:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolso nemhogy orulnenek, hogy lesz majd egy edes csoki unokajuk!!:)))) Annyira aranyosak, hogy meglehet oket enni!:))) Nekem is csokim van, mar nagyobbacska!
2009. febr. 13. 01:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Jajj, nem értem ezt a kitagadásosdit!:( Mi Németben élünk, de annyiféle nemzetiség él itt, nameg a munkahelyünkön is totál vegyes az összetétel (szerencsére)! Most akkor mire számítsak? Milyen nemzetiségű barátai, leendő férje lesz majd a lányomnak? Vagy már előre döntsem el, hogy melyikekért fogom majd kitagadni?? Istenem...nem az a lényeg, hogy rendes ember-e? Na, mindegy, bocsi, csak kiakadtam a gyöpösagyúságon! Az én szememben az ilyen szülő nem szülő! Tudom, nem témába vág, csak az utóbbi hozzászólások kapcsán akadtam ki...
2009. febr. 13. 01:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Koszi, igaz a gyermekaldas nalunk meg odebb van, de az utolso hozzaszolonknak mondanam, hogy tudod, nem is az a gaz, hogy kitagadjak az emberek a gyerekeiket ilyen sz***sagokert,de ez a 2eset ugyanabban a csaladban van es a szuleink is kb egykoruak es az unokatesom szulei tokre elfogadjak a helyzetet, az en szuleim meg utalnak minket, foleg engem, hogy hogy leegettem oket a szomszedok meg a rokonok elott, hogy "osszealltam egy ilyennel"...

Es szamomra nagyon nagy megkonnyebbules, amit itt hallottam, hogy a kedves kerdezo, es lathatoan ti sem zarkoztok el ezektol a dolgoktol.

Remelem megtartjatok eme jo szokasotok!

Na puszi, es en is bocsi hogy eltertem a tematol! ;)

Babadnak is egy talicska pusszantast kuldok!!!!!! :D

2009. febr. 15. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!