Mennyi idő lenne az odaút Los Angelesbe?
Figyelt kérdés
Nézegettem neten repülőjegyeket, és ott ugye odaírják az indulás és érkezés időpontját. Van egy olyan, hogy Bp. - London, London - Los Angeles. Az van odaírva, hogy London 9:55 - L. A. 13:00. Gondolom az időeltolódást nem számolták bele és az itthoni idő szerint érkezik akkor, vagy létezik, hogy csak ennyi lenne az út? :D Na most, akkor mégis hány óra alatt lehet odajutni? Ha mondjuk közvetlen átszállás lenne mindenhol.2011. febr. 9. 23:26
1/7 A kérdező kommentje:
Ahh bocsi rosszul írtam, szóval L.A.ben van, akkor 13:00. :D
2011. febr. 9. 23:30
2/7 Huron válasza:
En a legelso Air-France jarattam mengem CDG-re (Parizs Sar-de-gol) :) Asszem 7 kora korul indult.
fel 10re odaertunk, majd 11:30kor indult a Los Angelesi jarat LAXra! Ottani ido szerint, fel 3ra ertunk oda.
Odafele szembeszel van ezert Parizs-LA 11 ora volt! :D
Visszafele 9ora
Brithis, Lufihanza, egyebb helyett en AIR FRANCOT javaslok neked. Eleve mashova DOKKOL be LAXON, nem a nemzetkozihez, tehat bent (visszafele) jobb a tranzit, jobb kavezok etterem, stb... mint a nemzetkozi. Am egy kopes egymashoz ketto.
Airfrancon jobb kajat kaptok, mint a tobbin.
Ha arban nezel, valoszinuleg olcsobb a masik ketto, de ott kiszolgalason sporolnak! :)
UTAZZ franccal!
szio
3/7 Huron válasza:
LOndonbol 10 ora oda, vissza 8-8esfel
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2011. febr. 10. 00:18
5/7 anonim válasza:
Egyszerű a dolog: mindenhol helyi időben írják ki, a zónákat neked kell hozzáadnod. Budapesttől LA-ig 9 órát mész visszafelé az időben.
6/7 Huron válasza:
Vagy utazz VIRGIN-nel angliabol! az is franccal egy helyen dokkol!
:D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. :)
2011. febr. 11. 03:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!