Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Bp Nyúl utca . Stadionoktol....

Bp Nyúl utca . Stadionoktol. De hogyan?

Figyelt kérdés

Vidéki vagyok, GYMS megyében.. nem vagyok járatos Pesten.. A Nyúl utcában kellene megnéznem egy lakást.

A stadionok oké busszal..de onnan?

Felteszem Metroval Moszkva térig, És onnan 1 megállo villivel a Nyul-ig. Oké,ennyi segítséget kaptam.

De mégis merre milyen irányban találom meg a metrot a Stadionoknál,ill a moszkva térnél a villamost?

Megkérném hogy senki ne nevessen ki,és írjon le,de ilyen messziröl nem tul gyakran járok Pestre...

2011. febr. 9. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt így elég nehéz leírni. A metrónál piros karikában M betűt látsz. A vili meg ha kijössz a Moszkván egyenesen szembe van kb. 100 m-re és arra kell felszállni, ami jobbra megy.

De a legjobb megoldás az, ha megkérdezed az embereket, hogy merre menj, ha a metrót/vilit keresed. Nyugi, Pesten ez teljesen átlagos, mivel nagy város, sokszor a pestiek sem tudják, hogy egy ismeretlen kerületben merre menjenek.

2011. febr. 9. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A Stadionoknál a metrót megtalálod, ki van táblázva. A Moszkán a helyes villamos megtalálásával lehet probléma, de ha megkérdezed, akkor biztos segít valaki. Egyébként a metróállomásról ha kijössz, szemben lesz a jó megálló. 59-es vagy 61-es villamosra szállj fel.
2011. febr. 9. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
www.utvonaltervezo.hu
2011. febr. 16. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!