RCI üdülési jogot hol lehetne eladni?
En is eladni szeretnem. Evek ota hirdetem kulfoldi oldalakon is. Igazabol nem tudom, hogy mi eri meg...talan ingatlanirodaban hirdetessel el lehetne adni egy ido utan, de az meg sokba kerul es arra sincs garancia.
En meg nem hallottam olyanrol, akinek sikerult volna eladnia. Barcsak a szuleim meg se vettek volna anno...
mi is hirdetjük már évek óta, igaz nem folyamatosan, de amikor éppen eszembe jut, felteszem apróhirdetési oldalakra, de eddig semmi
1x-2x hívtak, hogy bérbe vennék, de az meg olyan bonyolult, hogy inkább nem foglalkoztunk vele
én már annak is örülnék ha harmad- vagy negyedáron elvinné valaki, de szerintem ezeket lehetetlen eladni
Szerintem is nehez eladni. Tolem tobb kulfoldi erdeklodott (en amugy epp azert akarom eladni, mert nem Europaban elek, igy nem tudom hasznalni), de komolyabb erdeklodok meg nem voltak ilyen szinten sem...pedig sok-sok eve hirdetem.
Logikusan vegiggondolvan...en sem vennek ilyen jogot, szoval nem csodalom, hogy nem sikerul. A fenntartasi koltseg annyi egy evre, amibol el lehet menni nyaralni. Azert regen kozel sem igy volt. Talan akkor megerte, de ma semmikepp.
a keszthelyi Club Abbáziában van hetünk, 3 főre, minden év 52. hetében, ez általában karácsony és szilveszter hete
cserélni persze lehet a világon bárhová, és az év bármely időszakára, de nem tudom hogy működik, mert nem foglalkoztunk ezzel soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!