Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Wizz Air Légitársaságról mi a...

Wizz Air Légitársaságról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:

1x utaztam velük, még a régi szép időkben. elégedett voltam velük.

Már sajnos náluk is horribilis összeget kell fizetni a feladott poggyászra, ha meg nem veszed meg a foglalásnál, akkor a reptéren a duplája. Ha tervezel velük menni, akkor olvasd el a honlapjukon, hogy milyen járulékos költségek vannak még a jegyen felül, és hogy a legolcsóbb megvenni.

Természetesen ki lehet fogni olyan jegyet is, amit nevetséges áron kínálnak:)

2011. febr. 2. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy 10-12 alkalommal utaztam velük, mindig meg voltam elégedve. A legtöbb repülőjegy mindennel együtt kijön 20-25ezer forintból, ami még mindig jóval alatta van a hagyományos társaságok árainak. Ráadásul olyan desztinációkra is van közvetlen járatuk, ahová amúgy csak átszállással, drágán lehet eljutni.
2011. febr. 2. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendszeresen repülők velük

-olcsó

-néha késik,de melyik nem

- annyira azért nem koszos (a rynair-ral jártam már úgy,hogy olyan koszos volt a gép belülről,hogy volt utas aki szólt,hogy már pedig takarítsák ki a gépet,ert a sok szemét miatt nem tud leülni)

- biztonságosnak tartom.

- a személyzet mindig kedves

- a büféjük egy kicsit drága,de én soha nem vásárolok fent a gépen..Így ez nem zavar

2011. febr. 2. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! tetszik a válaszod! Méghozzá azért, mert nem jössz ezzel a szöveggel, hogy: "szar a Wizzair, mert drágán tudod megvenni az üditőt, vagy chipset". Nem kötelező vásárolni, egyébként meg meg kell fizetni az árát, ez van...

Bocsánat az offért! :D

A 6000 forintos repülőjegy ár mellett tökéletesen elégedett voltam velük! Mondjuk kicsit mintha kényelmetlen lett volna a szék, de nekem minden szék az, amiben 20 percnél többet kell ülnöm...

2011. febr. 3. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mondjuk kicsit mintha kényelmetlen lett volna a szék,"

Ez nem csak a Wizzair-nél van így, a modern gépek már sajnos ilyenek, a kihasználtság miatt több ülést tesznek beléjük, mint a régebbiekbe. Pár éve Malév járattal utaztam Bangkokba, és egészen pontosan ugyanilyen ülésben kellett végigülni 200ezer forintért 11 órát.

2011. febr. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!