Ha bárhol lakhatnál a világon, hol laknál?
Figyelt kérdés
bocsi ha rossz kategóriába írtam :P2011. jan. 30. 22:28
1/24 anonim válasza:
Amerika. Azon belül Chicago, vagy New York!
2/24 anonim válasza:
London , de csakis az előkelő negyedek, mint Chelsea, Kensington..
imádom Londont éltem is már ott, de ott is csak akkor szuper ha jó sok pénzed van :)
3/24 A kérdező kommentje:
:) én New Yorkban laknék de nagyon nagyooon :S
2011. jan. 30. 22:49
4/24 anonim válasza:
Én is New Yorkban laknék, remélem eljutok egyszer:( Aztán kitudja, lehet nem tetszene:D
5/24 anonim válasza:
Több is van.
Los Angeles, Monaco, Honolulu,Bora-bora, de jelentős mennyiségű pénz birtokában még Magyarországon is akár:D
6/24 anonim válasza:
vagy Amerika, vagy Svájc, vagy Jamaica, vagy Tokyioba élnék :D
mert:
Amerika: RAP-graffiti hazája
Svájc: a világon semmi probléma nincs ott, főleg nem gazdasági
Jamaica:ott se lehet sok gond, lazán élném az életem
Tokyo: a modern technológia, elektronika hazája, plusz tavasszal Japánba gyönyörű a táj :D
7/24 anonim válasza:
A Húsvét-szigeten. Évek óta nagyon vonz :)
9/24 anonim válasza:
Kizárólag Jamaica!! Nem is kérdés :) Ha Indiában nem lenne ilyen rossz a higiénia, és nem lenne ilyen zsúfolt, talán ott is szívesen élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!