Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazott már valaki Budapestről...

Utazott már valaki Budapestről (keletiből) Salzburgba vonattal? Hogy vett jegyet? Mennyi volt? Milyen volt? Minden érdekel.

Figyelt kérdés

El szeretnék utazni Salzburgba látogatóba, de még vonattal soha nem utaztam külföldre. Megnéztem a menetrendet és láttam, hogy az a vonat ami nem átszállásos és leggyorsabban fent van az 6 óra alatt ér oda. De én azt nem értem, hogy hogy kell jegyet venni?Mert nekem van 90%-os igazolványom(mert félig árva vagyok+lisztérzékeny is)És oda lehet olyan jegyet venni?Vagy hogy van?ez még nagyon új nekem...

Minden válaszra kíváncsi vagyok!

2011. jan. 26. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Salzburgban még nem voltam, de néha szoktam külföldre utazni vonattal. Az az egy biztos, hogy mindegy, milyen igazolványod van, nemzetközi vonatra nem jár kedvezmény. Én is diák vagyok, mégis teljes árú jegyet kell vennem.
2011. jan. 26. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:

z biztos, hogy ezek a 90 százalékos papírok nem jók külföldre, de Salzburgba van egyéb kedvezmény bizonyos időszakokban, ha oda vissza utazol stb

ezt csak személyesen máv pénztárban tudod kérdezni

2011. jan. 26. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

jegyet úgy tudsz venni, hogy bemész az egyik mávos nemzetközi jegyirodába és megveszed. Irodák listája: [link]

Kedvezményekre nem vagy jogosult külföldi utazásra. 39€ a retúr jegy, a MÁV 280-as euroval számol, azaz ~11000Ft a jegy. A vonatok tartani szokták a menetrendet, tehát annyi idő alatt leszel ott, amennyit olvastál. Arrafele Railjetek szoktak menni, így a komfortszint is magasabb, mint a hazai járatok többségén.

2011. jan. 26. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 27. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!