SOS! Hogyan kell oda menni?
El kéne jutnom holnap az Örs Vezér tértől egészen a Nyugatiig. Igen ám, de vvan egy kis gond: én úgy el tudok tévedni, hogy lehet, hogy Kőszegen találom magam. De komlyan volt olyan, hogy a falunkban is eltévedtem!!
Egyedül kell mennem, nincs senki aki el tudna kísérni. Meg kicsit tartok pesttől, mivel sok rossz dolog történik ott, és félek, hogy kirabolnak, megvernek, megaláznak stb..
Szóval melyik a legegyszerűbb és legrövidebb út oda és vissza?
16/L

Az Örs Vezér terén felszállsz a 2-es metróra...
mivel az Örs Vezér tere metróvégállomás ezért csak egy irányba tudsz menni, így tán nem tévedsz el :D............. a 2-es metróval elmész a Deák Ferenc térig ami a hatodik megálló...ott átszállsz a 3-as metróra, amivel a második lesz a nyugati......
A deák Ferenc téren az Újpest központ felé kell felszállnod a metróra
remélem értetted, azért írtam így, mert nem vagy pesti..

háát..sztem éppen, hogy vidéken történik sok rossz dolog...mindig tele van a híradó azzal, hogy vidéken fogva tartottak rabszolgaként embereket, drogokat termeltek, illegális szeszfőzdék, gyilkosságok és ezek mind mind vidéken vannak...éppen ezért én a falvakat csak úgy hívom, hogy bűntanyák..........
pesten mindenhol kamera van, rendőrök, és ahhoz képest, hogy kétmillió ember van pesten, kevés a bűn.....ahhoz képest, hogy milyen kevesen vannak a vidékiek és mennyire bűnöznek
Budapest biztonságosabb
de a kérdésre a válasz....2-es metró, aztán 3-as metró

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!