Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lehetse'ges szamomra? [Bovebbe...

Lehetse'ges szamomra? [Bovebben lent! ]

Figyelt kérdés

Arrol lenne szo, hogy jelenleg Angliaban elek, mint au-pair! A host familym azt tervezgeti, hogy Uj Zelandra koltoznek es szeretne'k, ha veluk tartanek! Es hat persze en is szeretnek menni, csakhogy nem tudom lehetseges-e???!! :s

Ugyanis: roman allampolgar vagyok, nincs felsofoku vegzettsegem es meg nem beszelem tokeletesen az angolt sem[amig a koltozesre kerulne a sor, megtanulne'k]. Szoval en olvastam egy csomo mindent az Uj Zelandi letelepedesrol es nagyon nehez vizumot kapni, ha pl nem valami hianyszakmad van, vagy ilyenek... De konkret valaszt sehol sem kaptam kerdesemre, sajnos!

Ezen infok birtokaban mit gondoltok: lehetseges lenne, hogy veluk tartsak???

Ha valaki tud ezzel kapcsolatos infokat, vagy valamit ahol kerdeseimre valaszt kapok kerem irjon nekem!!! Nagyon fontos lenne!!

Elore is koszonom! :)

2011. jan. 13. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. jan. 13. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
A bevándorlás csak idő, és pénz kérdése. Egyébként fogadnak akkor is, ha nem tudod rendesen a nyelvet, és akkor is ha nincs diplomád.
2011. jan. 13. 16:41
 3/9 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat! azon az oldalon mar nezelodtem, sot e-mailt is irtam, de nem kaptam valaszt, sajnos! :(

Amugy ez azt jelenti, hogy van eselyem?? :)

2011. jan. 13. 17:33
 4/9 A kérdező kommentje:
..es megvalami! van olyan h a csalad intezi el nekem a vizumot, mert az o au-pairjuk vagyok???
2011. jan. 13. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobban akkor járnál, ha Romániában megkeresnéd az új zélandi nagykövetséget. Ott tuti tudnak testre szabott választ adni a kérdéseidre.

(Bár nem tom, hogy van e nagykövetsége Új Zélandnak Romániában. Ha esetleg nincs, akkor keresd meg az Ausztrált, mert szerintem néha összevonják őket)

2011. jan. 16. 00:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Magyarországnak Berlinben van a kijelölt Új-Zélandi nagykövetsége, szerintem ott érdeklődj. Vagy a londoni nagykövetségen...Lehet ott is tudnak segíteni. Kérhetnél magyar állampolgárságot, lehet segítene az is, mostmár elég könnyű, azt mondják.

Azért valljuk be, mindenütt jobban hangzik az, mint a román...

2011. jan. 16. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is hivatalos csatornákon érdeklődj,ne itt a gyakori kérdéseken.Írj emailt a romániai Új-Zélandi nagykövetségnek.
2011. jan. 16. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja még annyit csak a 83 %osra hogy nekik teljesen mindegy hogy román vagy magyar.Gyakran azt sem tudják hogy merre van és hogy a Budapest az nem Bukarest.

A kérdező pedig magyar csak szegény román állampolgárságot kapott,annak dacára hogy "valójában" magyar területen született.

2011. jan. 16. 16:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsonak koszonom az "egyutterzest" :) Roman allampolgarkent valoban sokkal nehezebb!!

Es koszonom a valaszokat mindenkinek!!!

2011. jan. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!