Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol szoktatok leginkább...

Hol szoktatok leginkább szállást foglalni?

Figyelt kérdés
Szállodánál, utazási irodában, interneten (melyik honlapon)keresztül?
2011. jan. 10. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szállodában szinte sose. Én falusi turizmus párti vagyok, így vendégházak jöhetnek szóba elsősorban, interneten találok mindig magamnak megfelelőt, soha nem volt még rossz tapasztalatom. Nem fordulok utazási irodához.

Beírom a település nevét és hogy szállás. Amit kidob, megnézem, ennyi.

2011. jan. 10. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ebookers.com (szállodák). Sok a kedvezmény, lehet értékeléseket olvasni, nekem nagyon bejött.
2011. jan. 10. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én általában ifjúsági hostelekben szállok meg, ha utazni támad kedvem. Hostelworld-ön megnézem milyen szállások vannak az adott városban, majd amelyik szimpatikus, annak megkeresem a saját honlapját, majd ott felveszem a hostellel e-mailben a kapcsolatot, és megbeszélem velük, hogy mik a teendők!
2011. jan. 10. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Európa, közelebbi városok - mindig a neten, booking.com, stb., vagy a szállás saját honlapján

Hosszabb útra (tengerentúl) inkább utazási irodánál.

2011. jan. 12. 23:42
 5/5 anonim válasza:

booking.com

érdemes elolvasni az értékeléseket. ez alapján választottam többször is, és 100%-ig bejött amire számítottam

2011. jan. 26. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!