Ingyen Tenerifére? Létezik?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 12:27
1/4 anonim válasza:
Max. csak akkor,ha nyersz egy ingyen utat oda. Vagy ha valaki olyan kedves,hogy kifizeti neked. :)Esetleg ingyen csak úgy,ha gyalog mész,de oda is kell pénzt,h kaját és szállást kérjél...:)
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom hogy ilyen létezik.csak több oldalon is olvastam hogy ingyen szállás tenerifén.sztem átverés lehet...
2011. jan. 8. 15:59
3/4 anonim válasza:
azért azt megnézném, hogy gyalogol el Tenerifére... Ingyen nem hiszem, hogy tudsz. Olyanról már hallottam, hogy ingyen szállás+ellátás, cserébe valami "izgi" termékbemutató, de az utat akkor te állod.
4/4 anonim válasza:
Igen, van ingyen szállás, ami nem teljesen van ingyen, mert azzal fizetsz hogy fél napot előadást kell végighallgatnod. Az utazást te állod illetve némelyik hely adminisztrációs díjnak nevezve beszed még néhány eurót, láttam olyat ami 140 eurot elkér "adminisztratív díjkén" és mégis ingyenesnek nevezi!! :O
Mondjuk amúgy se túl drága arra a szállás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!