Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyiket ajánlod egy különlege...

Melyiket ajánlod egy különleges nászútra?

Figyelt kérdés

Még nem teljesen van itt az ideje de már a nászúton gondolkodok.

Sose voltam még exotikus helyen és inkább a nagyobb metropoliszok vonzanak,de nászútra valami Paradicsomi jellegű utazást szeretnénk.

A lehetőségek: Maldiv szigetek,Bora bora,Bali,Seychelle-szigetek,Mauritius.

tudom,hogy ezek luxusdolgok,de erre gyűjtünk már rég óta,ez az álmom és csak egyszer szeretnék ilyet az életben.A nászút azt szeretném ha különleges és nem mindennapi helyen lehetne.

Olyan helyet szeretnénk,ahol a környezet Paradicsomi,de nem csak pihenni lehet,hanem van lehetőség a nézelődésre is.

Aki volt már ezeken a helyeken,az megosztaná velünk a véleményét!

Előre is köszönjük!

2011. jan. 8. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából amiket felsoroltál, mind gyönyörű. Te kérdezted gondolom a földi Paradicsomos kérdést.:) A Maldív szk. a leginkább ilyen, csak ott (mivel sok nagyon pici szigetből áll) kirándulni nem nagyon lehet, csak pihenni. Seychelles is gyönyörű, vannak ott is csodás partszakaszok és több a látnivaló is. Mauritiust tenném utoljára a felsorolásodban (képek alapján).

Ha a hőséghez nem ragaszkodtok, tudom ajánlani az Azori szigeteket (Atlanti óceán, Portugália és Amerika között van, olcsóbb is, mint a fent említettek). Állítólag gyönyörű!!

De üsd be a célokat a Google-be, dönts a képek alapján, és itt még olvasgass:

[link]

Beírod a keresőbe a helyet, kiadja a róla szóló topikot, rengeteg útibeszámoló, tanács és fórumozók által feltöltött kép van egy topikban. Jó olvasgatást és utat majd!:)

2011. jan. 8. 12:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem én most kérdeztem ezt először...az Azori-szigeteket ismerem,voltak ott rokonaim.Szép hely.

A neten sokat olvastam a helyszinekről,csak kiváncsi voltam véleményekre is.

Köszi szépen...eddig nálunk is Seychelle-szigetek az első:)

2011. jan. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!