Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » T*i rászánnátok egy havi...

T*i rászánnátok egy havi fizetésetek egy utazásra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszerre annyi pénzt sajnálnék elkölteni, inkább több kisebb utazást szerveznék.
2011. jan. 6. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Én rászántam már többször is. Ha meg tudok annyit spórolni, akkor miért ne? Annyit úgysem keresek, hogy házat vegyek egyszer magamnak:-(, akkor meg mire spórolgassak másra, ha nem utazásra...
2011. jan. 6. 14:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk olyan, havi 180-200 lenne a fizetésetek.
2011. jan. 7. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Én simán rászánnám. Akár még több havit is, attól függ, hogy hova mennék, mert van ahova a repjegy belekerül 200-ba.

Szerintem ez attól függ, hogy kinek mi a fontos. Van akinek mindig van valami fontosabb (pl kifesteni a házat, új kocsit venni, vagy csak napi szinten drágább kajákat venni, gyakran enni éteremben, vagy drágább ruhákat venni, vagy csak csinált okokkal, jajj ez a mosógép is már olyan ócska régi vehetnénk már egy újat elkölteni a pénzt). Van aki meg utazni szeret.

Ha azért kérdezed, hogy te rászánd-e magad, abban mi nem tudunk segíteni....

2011. jan. 7. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:
180-200-at simán rászánnék, persze csak akkor, ha az utazás minősége is olyan lenne, tehát nem sátorozni megyünk ide 10 kilométerre a Tisza-partra (félreértés ne essék, imádom a sátorozást, csak 200 ezret azért nem adnék ki érte :D), hanem mondjuk külföldre.
2011. jan. 7. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Legutóbb 2 havi fizetésemet költöttem el egy útra. igaz több, mint két hét volt, és nyelvtanfolyam is, nem csak nyaralás...de nekem belefér. vki nagyon jól leírta, vkinek ez fontos, az utazgatás, másnak pedig az, hogy a lakását újítgassa folyamatosan, vagy minden nap étteremben egyen, stb.
2011. jan. 9. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!