Ki hol fog nyaralni idén?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 16:07
1/30 anonim válasza:
Magyarországra megyünk majd haza nyaralni,de útközben megállunk Olaszországba pár napra.
2/30 anonim válasza:
Az még nagyon messze van. :D De én biztos mert minden évbe megyünk a családdal. De jó hogy te már ezen gondolkozol pedig még csak elseje :D
3/30 A kérdező kommentje:
Csak eszembe jutott....igazából máshogy akartam feltenni, de úgy nem akarta elfogadni.
Elsőhöz kérdezném: hol laktok?
2011. jan. 1. 16:38
4/30 anonim válasza:
Görögország/Nei Pori-ba megyek már 4. alkalommal.Pénteken megyek befizetni.De most más lesz,mert az egyik barátnőmmel megyek.Eddig mindig anyuval voltam.
5/30 anonim válasza:
első vagyok. Anglia/Swindon városában élek..Ezért is várjuk már,hogy végre hazamehessünk egy kicsit..Itt kint úgy sincs sose igazi nyár..Legalábbis az elmúlt 6 évben nem nagyon volt,
6/30 anonim válasza:
Tavasszal Párizsba fogok utazni :)
7/30 anonim válasza:
Kárpátalja az biztos. Nyáron megyünk nászútra, Norvégia, Nordkapp. Tervben pár nap Róma, pár nap Párizs.
8/30 anonim válasza:
Szívesen mennék a Maldív-szigetekre (ez a nagy álmom) de az a nagy büdös helyzet hogy sehova nem megyünk mert nem engedhetjük meg magunknak:((((((((
9/30 anonim válasza:
Én Balatonra megyek, már nagyon várom.:)
Bárcsak már túl lennék mindenen, és már nyár lenne, mert nemsokára felvételi, meg év végén kisérettségi, és folyton stresszelek ezen, de majd nyáron jól kipihenem magam.:)
10/30 anonim válasza:
Tök mindegy, akár hova elmennék szívesen.3 éve nem voltam sehol sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!