Mennyi az időeltérés Budapest és Peking között?
Figyelt kérdés
Az igazi kérdésem az, hogy tud-e valaki egy jó térképet ajánlani a Jan Mayen szigetről, amit a netről le tudok tölteni? Csak ez a gyökér rendszer nem engedte kiírni arra hivatkozva, hogy "nem a kérdésem válaszára vagyok kíváncsi", vagy mi.2010. dec. 31. 00:02
1/2 anonim válasza:
7 óra a különbség. Csak hogy a kérdésedre válaszoljak.
2/2 A kérdező kommentje:
kösz, de én is itt kezdtem. Aztán már a Perry-Castaneda kollekciónál meguntam a további keresgélést. Én igazából egy geológiai-politikai térképet keresek -lehetőség szerint nagyobb terjedelemben, amelyen a gleccserek, állomások, Sör-Jan kisebb hegycsúcsai (Rudolftoppen, stb.), az állomások és a tavak, meg a part menti zátonyok is szerepelnek. Szóval egy részletes, akár norvég térképet.
2010. dec. 31. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!