Volt már veled olyan, hogy nagyon vonzott egy hely?
maldiv szigetek
Vagy bármilyen más fehérhomokos,forró tengerpart kristálytiszta vizzel . Amúgy legszivesebben az egész világot körbeutaznám.
Én 36 éves vagyok és nem keveset utaztam életemben. Vannak ezek a helyek ahova az emberek el akarnak jutni mert sokat látják a TV-ben nézzd meg a sok sületlent ebben a topicban akik Los Angelesbe akarnak eljutni például. Vannak azok a helyek ahová el akarnak menni az emberek mert egyszerűen ... más.
És van a valóság. A legjobb amit tehetsz hogy utazol ahogy tudsz amennyit csak lehet (16 évesen Izraelben sárgadinnyét szedtem hajnali négykor két hétig hogy utána körülvigyenek az országban cserébe. A bátyámmal Athénban egyágyas szobára tellett csak, mint a szardínia. Na és? Láttuk Athént!). Aztán majd eljutsz valahova, mint én Vancouverbe ahova egy konferenciára mentem és most már ott lakom, mert bizony a valóság szebb mint bármilyen álom...
Sok szerencsét az élethez és kívánom hogy találd meg azt a helyet ahol valóban otthon érzed magad!
engem is a WC csak nem azert mint az elsonek.
En nem utaltam a bilit csak fostam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!