Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Volt már veled olyan, hogy...

Volt már veled olyan, hogy nagyon vonzott egy hely?

Figyelt kérdés
Olyan helyre/országra/városra gondolok, ahol még soha nem voltál, valamiért mégis annyira vonzott, és tudtad h muszáj oda eljutnod?
2010. dec. 30. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Los Angeles :D
2011. jan. 1. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:

maldiv szigetek

Vagy bármilyen más fehérhomokos,forró tengerpart kristálytiszta vizzel . Amúgy legszivesebben az egész világot körbeutaznám.

2011. jan. 1. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Én 36 éves vagyok és nem keveset utaztam életemben. Vannak ezek a helyek ahova az emberek el akarnak jutni mert sokat látják a TV-ben nézzd meg a sok sületlent ebben a topicban akik Los Angelesbe akarnak eljutni például. Vannak azok a helyek ahová el akarnak menni az emberek mert egyszerűen ... más.

És van a valóság. A legjobb amit tehetsz hogy utazol ahogy tudsz amennyit csak lehet (16 évesen Izraelben sárgadinnyét szedtem hajnali négykor két hétig hogy utána körülvigyenek az országban cserébe. A bátyámmal Athénban egyágyas szobára tellett csak, mint a szardínia. Na és? Láttuk Athént!). Aztán majd eljutsz valahova, mint én Vancouverbe ahova egy konferenciára mentem és most már ott lakom, mert bizony a valóság szebb mint bármilyen álom...

Sok szerencsét az élethez és kívánom hogy találd meg azt a helyet ahol valóban otthon érzed magad!

2011. jan. 2. 03:07
 14/16 anonim válasza:
67%

engem is a WC csak nem azert mint az elsonek.

En nem utaltam a bilit csak fostam

2011. jan. 3. 23:48
 15/16 anonim válasza:
100%
Kicsi korom óta Egyiptom, mostanában Párizs és Ciprus. Horvátországban már voltam, de visszamennék. ^^
2011. jan. 22. 23:53
 16/16 anonim válasza:
Nekem egyértelműen Oroszország!De esetleg egy Ukrajna-Belorusszia-Oroszország körút,egész a japán határig...
2011. jan. 27. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!