Állítólag nyertem egy 1 hetes spanyol utat és egy hajdúszoboszlói hétvégét, hol tudom megnézni, hogy ez átverés-e?
Ellentmondok az eddig hozzászólókkal szemben!!
Annak ellenére, hogy utazásszervezéssel foglalkozom, és meg tudtam volna magamnak is szervezni bárhová az utamat, elfogadtam a felajánlott nyereményt. Nagy valószínűséggel nektek is a Kanári szigetekre szól, Teneriffere a Regency Club hotelba. Ez egy 4*-os apartmanhotel, sok apró épülettel, medencével, gyönyörű kilátással, és jó elhelyezkedéssel. Az apartmanok konyhával, hálóval, nappalival, fürdővel vannak felszerelve, kényelmesek, komfortosak. Ezt adják ezzel az utalvánnyal ingyen egy hétre. Amit nektek kell külön állni az az odautazás, és az ellátás. És itt van a bökkenő, mert ha jó időben szeretnéd felhasználni, marha drágán találsz csak jegyet. Néha előfordul úgy január vége, febr. eleje táján, hogy egy-két iroda kidob olcsó jegyeket, de ezt sem kapod meg 70-80 alatt + illetékkel már ott vagy, mintha egy kedvezményes csomagot vennél meg. Ami viszont még benne van a pakliban, hogy itt helyben megpróbálnak rávenni ingatlanjog vásárlásra, majd kint egy teljes napig be is mutatják azt az ingatlant, amit már megvettél, vagy ott próbálnak a vételre rábeszélni. De ha mindenhol ellenállsz, és olcsó jeggyel ki tudsz jutni, akkor egy nap elvesztegetéssel ugyan, de egy kellemes nyaralás részese leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!