Hogyan tanuljam a KRESZ-T hogy átmennyjek vizsgán? Csak olyanok írjanak akiknek megwan a jogsííjuk! :D
Sziasztok: elkeztem a kresz-t és nemtudom milyen módón tanuljam meg.. vagy akinek megwan a B-kat. jogsija ő hogyan tanulta meg!?
irjatok! köszííí
eljársz tanfolyamra, ott magadra szedsz némi lexikális tudást, illetve megérted pl az elsőbbségi szabályok logikáját onnantól gyakorlatilag vagy gépen vagy könyvben átnézed az összes kresz kérdést ami a kategóriádra vonatkozik, mivel vizsgán is ugyanazok a kérdések vannak.
A hosszú olvasmányos kreszkönyvet nem érdemes elolvasni, ha eljársz tanfolyamra és figyelsz.
Van jópár számadat amit meg kell tanulni, de a 10 darab 3 pontos kérdés általában forgalmi helyzeteket ábrázol, ezeket "meg kell tudni oldani" és nem betanulni a választ :)
Amm ha egy kicsit kevésbé nyálasan és gusztustalanul írnál, az nem ártana. Majd ha megtámadnak a nyelvtannácik akik itt bujkálnak az oldalon, megérted miről beszélek. Én nem vagyok az, de ez már irritált.
Sok sikert a vizsgához!
egnap 23:24
Ha írok neked akkor elküldök nekem is? Én is most akarom letenni és jól jönne..
De ha nem akarod elküldeni azt is megértem..
38/N
Ez a kresz program megy Vista alatt is? Mert én rákerestem neten, szerintem azt találtam meg amit itt az egyik válaszoló is küldözget. Legalábbis gondolom, hogy az. 2010-es Kresz program, benne vannak az új szabályok is a végén, azt írja. Telepítettem, nem megy. :( Régen is megvolt pár éve egy akkor aktuális program, XP-n futott, ezen a gépen pedig nem. Lehetséges, hogy nem jó Vistára? Akinek megvan kérem írjon, hogy mi a tapasztalat. Köszönöm.
Ja és Kedves "küldözgetős" válaszoló! Te is írj légy szíves, hogy az ami Neked meg van, az megy-e vistán, mert ha igen, akkor írok én is privit. :))
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!