Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljam a KRESZ-T...

Hogyan tanuljam a KRESZ-T hogy átmennyjek vizsgán? Csak olyanok írjanak akiknek megwan a jogsííjuk! :D

Figyelt kérdés

Sziasztok: elkeztem a kresz-t és nemtudom milyen módón tanuljam meg.. vagy akinek megwan a B-kat. jogsija ő hogyan tanulta meg!?

irjatok! köszííí

2010. dec. 29. 23:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
küldj egy privit és elküldöm a 2010 es kresz programot amin lehet gyakorolni azon is fogsz vizsgázni majd !!!!
2010. dec. 29. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
tölts le a programot és gyakorolj. ennyi de nem árt ha odafigyelsz órákon, vagy mondjuk elfelejted ezt a dedós w-s írkálást.
2010. dec. 29. 23:46
 3/11 szamóca. ***** válasza:
nincs jogsim de tudom a választ: alaposan. hahaha. milyenfurmányos.
2010. dec. 29. 23:49
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

eljársz tanfolyamra, ott magadra szedsz némi lexikális tudást, illetve megérted pl az elsőbbségi szabályok logikáját onnantól gyakorlatilag vagy gépen vagy könyvben átnézed az összes kresz kérdést ami a kategóriádra vonatkozik, mivel vizsgán is ugyanazok a kérdések vannak.

A hosszú olvasmányos kreszkönyvet nem érdemes elolvasni, ha eljársz tanfolyamra és figyelsz.

Van jópár számadat amit meg kell tanulni, de a 10 darab 3 pontos kérdés általában forgalmi helyzeteket ábrázol, ezeket "meg kell tudni oldani" és nem betanulni a választ :)

Amm ha egy kicsit kevésbé nyálasan és gusztustalanul írnál, az nem ártana. Majd ha megtámadnak a nyelvtannácik akik itt bujkálnak az oldalon, megérted miről beszélek. Én nem vagyok az, de ez már irritált.

Sok sikert a vizsgához!

2010. dec. 30. 00:21
 5/11 anonim ***** válasza:

egnap 23:24

Ha írok neked akkor elküldök nekem is? Én is most akarom letenni és jól jönne..

De ha nem akarod elküldeni azt is megértem..

38/N

2010. dec. 30. 00:34
 6/11 anonim ***** válasza:
én úgy mentem át 1 hibával, hogy ott voltam mindegyik órán (asszem 6 volt, vagy ilyesmi). Azon kívül nem is foglalkoztam vele. Az órán pedig az volt, hogy voltunk kb. 2-3-an mindig ott és random módon mutatta a képeket és kérdezett, mi meg mondtuk, amit jónak gondoltunk. Szép lassan rögzült a helyes válasz. Szerintem hülyeség nem elmenni oktatásra, ott mindig az aktuális anyagot mondják el és pluszban nem is kell tanulni rá, az órán rádragad.
2010. dec. 30. 01:32
 7/11 anonim válasza:
23:24 vok akinek kell még a program KÜLDJÖN PRIVIT !!!!!
2010. dec. 30. 09:22
 8/11 anonim válasza:

Ez a kresz program megy Vista alatt is? Mert én rákerestem neten, szerintem azt találtam meg amit itt az egyik válaszoló is küldözget. Legalábbis gondolom, hogy az. 2010-es Kresz program, benne vannak az új szabályok is a végén, azt írja. Telepítettem, nem megy. :( Régen is megvolt pár éve egy akkor aktuális program, XP-n futott, ezen a gépen pedig nem. Lehetséges, hogy nem jó Vistára? Akinek megvan kérem írjon, hogy mi a tapasztalat. Köszönöm.

Ja és Kedves "küldözgetős" válaszoló! Te is írj légy szíves, hogy az ami Neked meg van, az megy-e vistán, mert ha igen, akkor írok én is privit. :))

Köszönöm.

2010. dec. 30. 10:25
 9/11 anonim válasza:
23:24 vok megin azt nemtudom h Vistán működik vagy nem...
2010. dec. 30. 11:16
 10/11 anonim ***** válasza:
gyakorlaton meg ne felejts adni az oktatonak egy 10 est majd o odaadja a vizsgabiztosnak igy nem buksz meg ,de csak gyakorlaton!!!
2011. jan. 3. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!