New Yorkba Hol érdemes megszállni, milyen helyeket érdemes megnézni? Aki volt már itt meséljen légyszi
Szállás nem tudom, mert ismerősnél szálltam meg Bronxban.
megnézni attól függ hogy hány napod van (illetve fiú vagy lány vagy-e mert ugye az se mindegy, kor?), de pl.:
Szabadság szobor, Empire state building, Kínai negyed, Time sq, stb.
Főleg gyalog érdemes mászkálnu manhattan-en belűl (és van is látni való) szóval időigényes.
A kaja amerikai viszonylatban olcsó, magyar viszonylatban drága. Egy jó amerika szenyó kb 15 dolcsi, de az elég egy ideig. Kínai negyedben is olcsó a kaja ha a főutcától kicsit beljebb mész.
Vannak olcsó hostelek a belrészen is, de pont mostanában cikkeztek, hogy ágyi poloska járvány van szóval inkább választanék a külrészen egy családiasabb fogadót.
Állítólag már a Harlem déli részén is van elfogadható biztonságú terület, de ez nem saját tapasztalat. Minden esetre amikor kint voltam Bronx se volt már olyan elvetemült.
Néhány napra elég szernitem Manhattant bejárni (+liberty island) ha van kedved ilyesmire a múzeum negyed és G.village.
Eltévedni nem nagyon fogsz mert baromi szabályosak és logikusak az utcák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!