Budapesten hol lehet albérletet keresni?
olcsót, vagy olyat aki albérlő társat keress, légyszi segítsetek!
Melyik kerületbe érdemes költözni?
én az iwiwen az apróban kerestem albérletet és bevált. Jobb ott mert nem csak a lakás fontos hanem a tulaj is!
Mi Zuglóból költöztünk a XI.kerbe egy másfél szobás panel lakásból egy kicsi garzonba. És nagyon jó ,otthonosabb és olcsóbb.És a páromnak sem kell várnia a munka után az éjszakaira. Havi 40 ezret spórolunk télen.
Néz meg ki a tulaj, milyen a lakás állapota! Főleg a nyílás zárókat nézd! Utána kérdezz rá a számlákra ,hogy az előző lakók mennyit fizettek. Mi 5ft-ot spórolunk az albérleten az előzőhöz képest, de a rezsin amint írtam sokat spórolunk! Amibe most lakunk egy személy fent tudja tartani! Nyáron 60ezerft-ból kijön a rezsi és az albérlet. Ha kérdésed van szívesen segítek.
expressz.hu
Ha túl olcso akkor egy szobakonyha wc-vel fal nélküli...ja és a szomszédban biztos brazilok laknak...
Kedves Kérdező!
Van pár kerület a városban, amit érdemes nagy ívben elkerülni. Ezek a következők: VI, VII, VIII, IX, X, XVIII, XIX bizonyos részei, XX. kerület bármelyik része kerülendő, XXI. kerület (Csepel), XXIII. kerület. Az említett kerületekben elég magas az etnikum aránya, s valljuk be, ez okozhat gondokat.
A XIV. kerület bizonyos részeire érdemes költözni, tudom ajánlani továbbá a XVI. kerület egészét. Újpesten (IV. kerület) Megyer és Káposztásmegyer jobb környék, utóbbi kicsit messze van a központtól. Ha megfelelő anyagi forrásokkal rendelkezel, akkor Budán nagyon jó a II. és a XII. kerület is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!