Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Budapesten hol lehet albérlete...

Budapesten hol lehet albérletet keresni?

Figyelt kérdés

olcsót, vagy olyat aki albérlő társat keress, légyszi segítsetek!

Melyik kerületbe érdemes költözni?

2010. dec. 28. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 28. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom, hogy google a barátom :)
2010. dec. 28. 16:01
 3/6 anonim válasza:

én az iwiwen az apróban kerestem albérletet és bevált. Jobb ott mert nem csak a lakás fontos hanem a tulaj is!

Mi Zuglóból költöztünk a XI.kerbe egy másfél szobás panel lakásból egy kicsi garzonba. És nagyon jó ,otthonosabb és olcsóbb.És a páromnak sem kell várnia a munka után az éjszakaira. Havi 40 ezret spórolunk télen.

Néz meg ki a tulaj, milyen a lakás állapota! Főleg a nyílás zárókat nézd! Utána kérdezz rá a számlákra ,hogy az előző lakók mennyit fizettek. Mi 5ft-ot spórolunk az albérleten az előzőhöz képest, de a rezsin amint írtam sokat spórolunk! Amibe most lakunk egy személy fent tudja tartani! Nyáron 60ezerft-ból kijön a rezsi és az albérlet. Ha kérdésed van szívesen segítek.

2010. dec. 28. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló, ha lesz kérdésem írok. köszönöm
2010. dec. 28. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

expressz.hu

Ha túl olcso akkor egy szobakonyha wc-vel fal nélküli...ja és a szomszédban biztos brazilok laknak...

2011. jan. 7. 23:01
 6/6 DrHoher válasza:

Kedves Kérdező!

Van pár kerület a városban, amit érdemes nagy ívben elkerülni. Ezek a következők: VI, VII, VIII, IX, X, XVIII, XIX bizonyos részei, XX. kerület bármelyik része kerülendő, XXI. kerület (Csepel), XXIII. kerület. Az említett kerületekben elég magas az etnikum aránya, s valljuk be, ez okozhat gondokat.

A XIV. kerület bizonyos részeire érdemes költözni, tudom ajánlani továbbá a XVI. kerület egészét. Újpesten (IV. kerület) Megyer és Káposztásmegyer jobb környék, utóbbi kicsit messze van a központtól. Ha megfelelő anyagi forrásokkal rendelkezel, akkor Budán nagyon jó a II. és a XII. kerület is.

2011. jan. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!