Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megvalósítható?

Szerintetek ez megvalósítható?

Figyelt kérdés
Elegem lett az itthoni minimálbérből, és szeretnék kimenni külföldre dolgozni. Jelentkeztem több ügynökségnél, tudok nyelveket, vannak végzettségeim. Az is eszembe jutott, hogy fogom magam, összecuccolok és lelépek Angliába vagy akárhová, ahol jobb. Szerintetek 1-2 nap alatt találok munkát magamnak? Nem büdös a konyhai munka se, szóval bármit elvállalnék.
2010. dec. 21. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
első vagyok.Igaza van az előttem írónak..Nem kell azonnal a N.I.szám..Én csak akkor igényeltem amikor elkezdtem dolgozni..Amíg nem volt munkám nem is foglalkoztam vele..
2010. dec. 21. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Mikor még én kerültem oda, akkor kellett, bocs.

De 1-2 nap alatt eléggé kizártnak tartom így is, hogy valaki munkát találjon és el is tartsa magát az első fizetésig.

2010. dec. 21. 22:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is kicsit szedett-vedettnek tűnt, de pont azért kérdeztem, hogy megvalósítható-e. Nincs tapasztalatom ilyen téren, de már nagyon elegem van az itthoni létből. Semmire se elég a fizum, amiért keményen megdolgozok. Nem tudok félretenni egy fillért se, pedig nem szórom a pénzt.
2010. dec. 22. 08:36
 14/14 anonim válasza:
Ne magyar ügynökségeken próbálkozz, hanem nézd meg az adott országban az álláshirdetéseket. Ha külföldön szeretnél dolgozni, gondolom, nem okoz problémát a nyelvtudás. Akkor nem kell bizonytalanra menned, hanem mindent elintézhetsz itthonról.
2011. jan. 15. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!