Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb ország?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 21:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
60%

Hova mennék szivesen?

Élni: Németország, Ausztria, Ausztrália, USA

Nyaralni: Mindegy, csak legyen tenger vagy óceán :)

Amúgy a legszebb ország nekem Görögország =)

2011. jan. 1. 12:45
 32/38 anonim ***** válasza:
70%

Magyarország valóban gyönyörű hely, a magyar föld nagyon kedves számomra (azt hiszem, érthető módon:)), de azért azt el kell ismerni, hogy vannak szülőföldünknél szebb országok is. (De ez nem is csoda, hisz' egy 93 ezer km2 területű ország nem lehet a Föld legszebbje.:))

Szerintem gyönyörű Németország, Ausztria, Norvégia, az Egyesült Királyság, Görögország, Hollandia és Olaszország is.

Egyébként az egyik kérdésedre válaszolva: Ausztria nagyon népszerű turisztikai célpont, évi 23 millió turista látogatja (persze ennek elég jelentős része a télisportok miatt). Hihetetlenül sokszínű és fejlett ország, kellemes éghajlattal.

[link]

[link]

[link]

És szerintem az osztrák konyha is nagyon jó, viszonylag közel áll a magyarhoz ugyan, de kellő mértékben különbözik is.:)

2012. júl. 24. 18:29
 33/38 anonim válasza:
70%

Huhh...hát én sok helyre mennék :D Japánba, azon belül Tokióba, Párizsba (Franciaország), Svédországba, Svájcba, Kanadába, Németországba, Oroszországba....ha lenne annyi pénzem felnőtt koromban, szívesen beutaznám az egész Földet :P

14l

2012. dec. 30. 22:02
 34/38 anonim válasza:
Én bárhova szívesen elmennék utazni, de amúgy Olaszország szerintem nagyon szép :) Egyszer kiskoromban voltam Hollandiában, ott is jól éreztem magam.
2013. márc. 7. 21:25
 35/38 anonim válasza:
37%
Afganisztán, Szíria, Izrael, Palesztina, Líbia, Bosznia és Hercegovina, Irán meg egyéb terrorista ország
2013. máj. 3. 16:21
 36/38 kerékgyártásítóság válasza:
60%
Bulgária, Horvátország, Liechtenschtein, Tunézia, Görögország és Bosznia : De ezek közül leginkább Liechtenschtein és Bosznia
2014. júl. 29. 16:16
 37/38 anonim válasza:
57%

Városok szerint: Egyesült Királyság, Hollandia, Dánia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Ausztria, Svájc, Monaco

Hegységek szerint: Románia, Szlovákia, Ausztria, Svájc, Liechteinstein, Norvégia, Svédország, Olaszország, Franciaország, Szlovénia, Horvátország, Montenegró, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Albánia, Németország, Lengyelország

Érintetlenség szerint: Izland, Norvégia, Svédország, Belorusszia, Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia

Tengerpart szerint: Görögország, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Málta, Ciprus (Norvégia)

De szerintem a maga nemében minden ország lehet szép :)

2015. nov. 23. 20:57
 38/38 anonim ***** válasza:
Ausztrália, Új Zéland
2016. nov. 24. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!