Szerintetek melyik a legszebb ország?
Hova mennék szivesen?
Élni: Németország, Ausztria, Ausztrália, USA
Nyaralni: Mindegy, csak legyen tenger vagy óceán :)
Amúgy a legszebb ország nekem Görögország =)
Magyarország valóban gyönyörű hely, a magyar föld nagyon kedves számomra (azt hiszem, érthető módon:)), de azért azt el kell ismerni, hogy vannak szülőföldünknél szebb országok is. (De ez nem is csoda, hisz' egy 93 ezer km2 területű ország nem lehet a Föld legszebbje.:))
Szerintem gyönyörű Németország, Ausztria, Norvégia, az Egyesült Királyság, Görögország, Hollandia és Olaszország is.
Egyébként az egyik kérdésedre válaszolva: Ausztria nagyon népszerű turisztikai célpont, évi 23 millió turista látogatja (persze ennek elég jelentős része a télisportok miatt). Hihetetlenül sokszínű és fejlett ország, kellemes éghajlattal.
És szerintem az osztrák konyha is nagyon jó, viszonylag közel áll a magyarhoz ugyan, de kellő mértékben különbözik is.:)
Huhh...hát én sok helyre mennék :D Japánba, azon belül Tokióba, Párizsba (Franciaország), Svédországba, Svájcba, Kanadába, Németországba, Oroszországba....ha lenne annyi pénzem felnőtt koromban, szívesen beutaznám az egész Földet :P
14l
Városok szerint: Egyesült Királyság, Hollandia, Dánia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Ausztria, Svájc, Monaco
Hegységek szerint: Románia, Szlovákia, Ausztria, Svájc, Liechteinstein, Norvégia, Svédország, Olaszország, Franciaország, Szlovénia, Horvátország, Montenegró, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Albánia, Németország, Lengyelország
Érintetlenség szerint: Izland, Norvégia, Svédország, Belorusszia, Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia
Tengerpart szerint: Görögország, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Málta, Ciprus (Norvégia)
De szerintem a maga nemében minden ország lehet szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!