Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos repülővel...

Mennyire biztonságos repülővel utazni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én szívesen vállalnák az Egyesült Államokban munkát vagy akármit csak annyira félek a repülőtől....főleg hogy óceán felett kell utazni. Haza tudnék járni évente 1-szer 2-szer vagy többször is de annyira félek tőle....mindíg az van a fejembe h "de mi van ha lezuhan" " de mi van ha az én gépem zuhan le pont, valamikor"....stb.

Mennyire veszélyes, mennyire biztonságos pláne óceán felett repülővel utazni?:S

2010. nov. 15. 22:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
67%
az ex-eidnek szólj h vegyenek pezsgöt az alkalomra!
2010. nov. 17. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

Miből gondolod, hogy az USA-ban te vállalhatsz munkát egyáltalán??

Megnyugtatlak, hogy valószínűleg, be sem engednek az országba ha kiderül, dolgozni akarsz!!!

Úgy, hogy megúsztad ezt a repülősdi-besz@rósdit!

Most majd írhatsz egy újabb kérdést, hogy mit tegyek,

ha f@sok a hullámvasúton...

2010. nov. 18. 04:55
 13/15 A kérdező kommentje:

az előzőnek :

Ekkora bunkó parasztot még életembe nem láttam. Ha nem tetszik egy kérdés akkor ne írj rá választ te szerencsétlen !

Köszönjük hogy megmutattad a "hatalmas" IQ-d. Gratulálok !

2010. nov. 18. 06:35
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem meg a kérdező a "bunkó paraszt" !!!!

Teljesen hülye kérdésedre milyen választ vártál?!

Vagy azt hitted, hogy örök életű leszel? "Pláne óceán felett".

2010. nov. 18. 22:21
 15/15 anonim válasza:
84%

Teljesen természetes, ha valaki fél a repüléstől, hiszen az a látvány és tudat, hogy gyakorlatilag a padló után a lábad alatt nincsen semmi, nagyon rémisztőnek látszik. De azonban, mint már többen is mondták előttem, bizonyítottan a repülés a legbiztonságosabb közlekedési eszköz. Én ezt személyes tapasztalattal is alátámaszthatom, mert én vitorlázó repülök, és eddig semmilyen komolyabb eseményben nem volt részem. Ugyanez vonatkozik a nagygépek pilótáinak többségére is. Ha hiszitek, ha nem, egy hivatásos pilótának legalább 5-10 évet kell tanulnia, mire beengedik egy utasszállító pilótafülkéjébe, és még akkor is kezdetben csak megfigyelőnek, és csak 1-1 feladatot bíznak rá (pl. rádiózás).

A pilótákat nagyon alaposan képzik ki, minden egyes vészhelyzetre meg van adva a pontos procedúra, amit végre kell hajtaniuk. Egyes, gyors beavatkozást igénylő vészhelyzetek (hajtóműtűz, hajtóműleállás) eljárásait fejből is tudniuk kell. Minden lehetséges meghibásodást több 100x begyakorolnak a szimulátoron is.

Remélem, hogy sikerült bátorságot adnom a repüléshez. :)

2012. aug. 20. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!