Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol kaphatok Budapesten...

Hol kaphatok Budapesten olcsón utazó szettet, 100ml-es flakonokat, amelyeket megtölthetek itallal és felvihetem a repülőre?

Figyelt kérdés

DM-ben láttam, de csak 3db és 1400ft.

Máshol esetleg, több kevesebbért?

Ötletek?

#repülés #lifeheck
tegnap 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak az ital miatt vennél, felesleges. Fogsz egy ásványvizes palackot, átviszed üresen a reptéri ellenőrzésen, aztán ha túl vagy rajta, beszállás előtt megtöltöd vízzel. Vagy veszel üdítőt bent a duty free-ben.
tegnap 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1 írja. Amúgy kínaiban érdemes megnézni.
tegnap 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Üres vizes flakont simán átengednek az ellenőrzésen, utána megtöltöd. Én is így csináltam, mivel a reptéren vásárolni drága.

Visszafelé voltam olyan ügyes, hogy beálltam a tele flakonnal a sorba, aztán rájöttem, hogy vagy megiszom vagy kidobják. Mivel nem voltam anyagilag eleresztve a kirándulás után, muszáj volt meginnom:D

tegnap 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Alkoholt szeretnék felvinni, amit nem ott veszek. Saját készítésű pálinkám szeretném elvinni ajándéknak.
tegnap 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ikea
tegnap 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire számítasz, ha az 1400Ft neked túl sok. Ennél jelentősen olcsóbb nem nagyon lesz egy szett, maximum egy kifejezetten olcsó kínaiban.

Flying Tiger, Miniso és más hasonló kacatboltokban szokott lenni normális minőségben.

Ha tényleg csak valami egyszerhasználatos sz.r kell kevésért, akkor a Bosnyák tér melleti Jázmin Divatházat ajánlom, ami a nevével ellentétben nem csak ruhát árul, hanem 3 hatalmas szinten mindenféle kínai árut.

tegnap 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pálinkát én biztos inkább teljes üveggel vinnék, feladott bőröndben, ha már annyira fontos
tegnap 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!