Hol kaphatok Budapesten olcsón utazó szettet, 100ml-es flakonokat, amelyeket megtölthetek itallal és felvihetem a repülőre?
DM-ben láttam, de csak 3db és 1400ft.
Máshol esetleg, több kevesebbért?
Ötletek?
Üres vizes flakont simán átengednek az ellenőrzésen, utána megtöltöd. Én is így csináltam, mivel a reptéren vásárolni drága.
Visszafelé voltam olyan ügyes, hogy beálltam a tele flakonnal a sorba, aztán rájöttem, hogy vagy megiszom vagy kidobják. Mivel nem voltam anyagilag eleresztve a kirándulás után, muszáj volt meginnom:D
Nem tudom mire számítasz, ha az 1400Ft neked túl sok. Ennél jelentősen olcsóbb nem nagyon lesz egy szett, maximum egy kifejezetten olcsó kínaiban.
Flying Tiger, Miniso és más hasonló kacatboltokban szokott lenni normális minőségben.
Ha tényleg csak valami egyszerhasználatos sz.r kell kevésért, akkor a Bosnyák tér melleti Jázmin Divatházat ajánlom, ami a nevével ellentétben nem csak ruhát árul, hanem 3 hatalmas szinten mindenféle kínai árut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!