Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha tehetnétek melyik országba...

Ha tehetnétek melyik országba utaznátok el és miért?

Figyelt kérdés
tegnap 11:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Most Thaiföldre,mert fázok.
tegnap 16:06
 12/23 anonim válasza:

Thaiföld, keresni egy k*rvát ádámcsutka nélkül.

(Sorry nekem ez az álmom, nem vagyunk egyformák. ;)

tegnap 16:35
 13/23 A kérdező kommentje:

Semmi baj nincsen keressél.

Én nő vagyok szóval nekem valóban nem ez az álmom :/ :D

tegnap 18:11
 14/23 BeefEater ***** válasza:
Beállok az izlandi sorba én is. Hátha most nyáron végre sikerül.
tegnap 18:14
 15/23 anonim ***** válasza:
Szamoa, Dél-Afrika, Chile, Libanon
tegnap 18:39
 16/23 anonim ***** válasza:
En Venezuelaba es Yemenbe (Socotra is) mennek. Az elso talan jovore osszejon.
tegnap 19:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Utazni akkor érdemes, ha érdekel a célország, természeti szépségei, épített kultúrája, az emberek, a kapcsolatteremtés (még ha ideiglenesen is), és minden, amit idehaza nem kaphatsz meg, de érték.

Ha ezek nem érdekelnek, ne utazz. Ha mégis, lehet, érdekesnek találod majd, de kívülről nézve semmit se kapsz. Az élmény nagysága és a megfelelő ismeret egyenesen arányosak.

Kérdező, fel nem sorolom, túl hosszú lenne. De mindegyiknél a természet és/vagy az épített szépségek, az emberek, a kultúra érdekelt. Mindenütt máshogy és más. Természetesen van sok olyan, amiről tudom, másokat érdekel, érték, csak engem kevéssé fog meg. S vannak dolgok, amiért sokan utaznak, én fabatkát se adnék érte. Nem vagyunk egyformák, nekem nem terem ott és úgy érték.

#14 ne állj be. Helyette tanulmányozd, repülj oda, bérelj egy autót és járd körbe. ha érdekel a természet, egy életre kapsz élményt. Szállásként HI hosteleket keress (legtöbb helyen mást úgy se találsz, kivéve nagyvárosokat - min 10 ezer lélek).

tegnap 19:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem most a Seychelle-szigetek (kíváncsi vagyok a tengerpartra és a természetre) és Guatemala (Tikalt szeretném megnézni) van a bakancslistám tetején.
tegnap 23:37
 19/23 anonim ***** válasza:
18. en most Guatemalabol, Rio Dulce-bol irok.
ma 01:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Spanyolországba utaznék mert tetszik a spanyol kultúra, mediterrán dolgok.

A másik ország amit szivesen megnéznék az Anglia, azon belül London. Kíváncsi vagyok milyen egy másik angol nyelvű ország. USA-ban élek, így tudok angolul, könnyebb lenne tájékozódni is.

Nem nagyon utaztam igazából de zavart mindig hogy ha pl Szerbiába, Horvátországba elmentem akkor egy szót sem értek és nem mindig könnyű találni valakit aki beszél angolul. Bécsben elég sokan tudtak angolul és pár szót tudok is németül, így alap dogokat tudtam hogy mi amiket az ajtóra írnak ki mint pl, bejárat, kijárat, kassza,stb de pl horvátországban lövésem sem volt mi micsoda :D

ma 03:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!