Hogyan tudnék Angliába/Amerikába költözni?
Figyelt kérdés
Fiatal korosztályba tartozom és arra a döntésre jutottam, hogy máshol szeretném építeni az életem. Szeretném látni a világ másik oldalát is megismerni, új emberekkel találkozni és az anyagi okok sem utolsóak. Egészség ügyben dolgozom, ha ez tesz valamit a dologhoz szakmával rendelkezem. Az angol nyelvvel rendben vagyok, viszont papírral még nem tudom ezt igazolni.dec. 8. 20:53
1/5 anonim válasza:
Mindkettő nehéz eset, szigorú bevándorlási törvények vannak. Ellenben nyugat és Észak európában, ahol az angol nyelvvel boldogulni tudsz.
2/5 anonim válasza:
Elsőként döntsd el, melyikbe szeretnél.
3/5 anonim válasza:
Talán fektess be egy kis utazgatásba, hogy legyen valami tapasztalatod, mielőtt döntesz.
Mindkét ország ma már nagyon nehéz, jobban tennéd, ha az EU-ban próbálkoznál, ahol legálisan lehet esélyed
4/5 BeefEater válasza:
Angliában élek, ezzel kapcsolatban tudok pontosabban segíteni:
Angol nyelvvizsga nem kell, de kell tudnod jól kommunikálni. Ha ez nem megy, akkor el fog akadni a dolog.
Legyen egy olyan szakmád vagy végzettséged, ami hiányszakmának számít és lehet vele annyit keresni, hogy a minimum fizetési küszöböt elérd. Ez nem lehetetlen, több száz szakma szerepel jelenleg a listán.
Ez után kell egy olyan munkáltatót találnod, aki felvesz és intézi a vízumodat.
Nagy vonalakban az USA is hasonló, csak sokkal szigorúbbak a feltételek.
5/5 anonim válasza:
Hát bizony, BeefEater már megint leírta, hogy mi a valós helyzet. Nem a levegőbe beszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!