Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Első saját szervezésű utazás....

Első saját szervezésű utazás. Repülőjegy + szállás... ?

Figyelt kérdés

Ha például a Turkish airlines oldalán veszem meg két főre az oda-vissza szóló repülőjegyet,akkor gondolom ezt előre online kell fizetni... illetve,hogy működik a dolog,avagy ki küldenek valamit emailben majd vagy a reptéren elég a szem.igazolvány igazolni,hogy én vagyok az és már ki van fizetve.

Szállás -> Booking. Itt látok olyanokat,ahol azt írja,hogy fizetni lehet (illetve elég) a helyszínen. Ha én lefoglalok egyet,akkor itt is jön valami igazolás majd...? Ki kell nyomtatni? Vagy itt is a szállodában elég a szem,igazolvány..?

Bocsi ha hülyeségeket kérdezek,de első alkalomra készülnék és nem szeretnék pofára sem esni. HA elsőt megtapasztalom milyen,akkor utána nem lesz problémám,sem h*lye kérdéseim. :))

dec. 7. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Először inkább csak belföldön utazz, ha azt se tudod, hogy megy a szobafoglalás. Úgy le fognak húzni esetleg, hogy azt se tudod fiú vagy-e vagy lány. Segítségként írom, bár biztos nem tetszik.

Repjegyről nem is beszélve. Vedd lécci a fáradtságot és olvasd el a turkish oldalán. Jobb, ha megszokod,hogy kell infót gyűjteni magad.

dec. 7. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Belföld nem érdekel. Nem most kezdtem el nézelődni,és infót gyűjteni,de nem mindenhez jutok hozzá azokon a bizonyos oldalakon. Engem nem az érdekel ki melyik szállodával volt például elégedett,vagy elégedetlen,mert abból dunát lehet ereszteni. Tisztában vagyok azzal,hogy mielőtt foglalok úgy is utána járok ennek annak,mint ahogy eddig is tettem. Ami engem érdekel az a foglalás menetes,hogy úgy van e ahogy én sejtem,vagy sem.

Eddig mindig utazási irodával voltunk,de jó lenne önállóan is olyan formában és időtartamra,ahogy mi szeretnénk. Ha itt nem,akkor majd máshol kérdezek rá,hogy tulajdonképp hogyan is zajlik általánosságban,hogy ne érjen meglepetés.

dec. 7. 16:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Másrészről nem hiszem,hogy akkora ördöngösség lenne. Továbbra is arra vagyok kíváncsi,hogy rep.jegy és szállás foglalás után -ha előre fizetek,vagy ha nem fizetek előre- mi történik. Ennyi az egész,se több,se kevesebb.
dec. 7. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Meglepetés fog érni. Annyira indokatlanul pozitívan és magabiztosan vágsz bele minden tapasztalat nélkül. Jó utat!
dec. 7. 16:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom neked sincs tapasztalatod ebben,másképp egyszerűen sikerült volna válaszolni egy szintén egyszerű kérdésre.

Időközben kaptam választ/válaszokat,szóval köszi,meglesz. :)

dec. 7. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Megírtam az elején, hogy nem fog tetszeni a válasz. Mert azt gondolom, csak akkor jössz rá milyen naív vagy,ha belefekteted az energiát. Más másképp gondolja, én még így.
dec. 7. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kapsz visszaigazolást emailben

Erre a reptéren/szállodában nem feltétlenül lesz szükséged, a neved alapján azonosítanak legtöbbször

dec. 8. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!