Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Domonyból-Szekszárdra nagy táv?

Eger macska kérdése:

Domonyból-Szekszárdra nagy táv?

Figyelt kérdés
Mostanában szerencsétlen vagyok mert le robbanok a kocsival mindig új hiba jön elő ez a táv lenne csak nem tudom ha még is le robbanok akkor az autómentő árat hogy kell számolni azt is kell hogy ő domonyból vissza megy Szekszárdra ha még is mentő kellene
aug. 7. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 200 km.

[link]

Az autómentőnek nyilván van egy alapdíja, amire rájön a kilométerek utáni díj, tehát minél messzebb kell vinni a lerobbant kocsit, annál drágább lesz. Ha pl. régi, rozzant verdával robbansz le külföldön, akkor már nem biztos, hogy megéri hazaszállíttatni, mert drágább lenne, mintha új (használt) autót vennél.

Egyébként országon belül útközben is találhatsz szervizt, ill. nézesd át hosszabb út előtt.

A lerobbanok és a mégis egybeírandó.

aug. 8. 07:26
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha trénerrel kellene hazahozatni az kb. milyen árat képvisel? Tudom hogy valahol ennyi valahol annyi de még is mennyi lenne körülbelül?
aug. 8. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem járok utána, de nekem kétszer vitték át a kocsimat Budapest XVII. kerületén belül 6 km-et, és 25 ezer vont számla nélkül.
aug. 8. 09:52
 4/4 anonim ***** válasza:
A tréner edzőt jelent, szerintem te trélerre gondoltál. A távolságtól és cégtől is függ, de 100-200 ezer forint is lehet szerintem.
aug. 10. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!