"Utazz el több nyugati országba, többé haza sem akarsz utána menni." Mi az oka annak, hogy hogy ezt javasolják? Ezt javasolják annak, akinek már borzasztóan elege van, nem képes elviselni... (Befejezés lent, itt nem fér el minden.)
Mi az oka annak, hogy hogy ezt javasolják annak, akinek már borzasztóan elege van, többé nem képes elviselni az artikulálatlanul, gusztustalanul ocsmány módon, önmagukból szinte teljesen kifordulva ordító magyarokat, akik még azután is kiabálnak, alaptalanul(!) és ok nélkül lenézik embertársukat, miután bebizonyosodott, hogy nincs is igazuk!
Mi lehet a magyarázata annak, hogy nyugatabra fekvő államokban ez az indokolatlan, vérlázítóan sértő minősíthetetlen viselkedés nem (vagy nem olyan nagy számban) fordul elő, mint ebben a mentálisan beteg magyar társadalomban?
Csupán szeretném tudni.
Nyugati országokban mitől jobb?
Ezt azok terjesztik, akik max. turistaként voltak Nyugaton.
Arra is készülj fel, hogy sok nyugati már alapból lenéz, ha kelet-európai vagy.
Mas egy orszagban elni es mas csak turistakent elmenni. Mas orszagokban is vannak akik ordibalnak es lenézik a masikat.
Ha nem tetszik akkor probld ki milyen nyugaton élni. Vagy bejön vagy nem
Azokban az országokban is vannak problémák. Esetleg a mérték más.
Alapvetően az egész emberiség lett seggfej...
17 eve elek Irorszagban.
foiskolai diplomaval mentem ki, a szakmamban helyezkedtem el, de karriert nem csinaltam, azonban vettem egy lakast Dublinban (hitelbol) es vettem otthon egy hazat, keszpenzbol. Utazgatok, jol elek.
A pandemia utan terveztem haza koltozni, de brutto 8-900 ezer forint fizetest ajanlottak hasonlo munkakorben, en brutto 4700 eurot keresek dublinban - nem eri meg otthon annyiert dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!