A repülőgép fedélzetén zaj van?
Figyelt kérdés
Mennyiben másabb, mint egy távolsági buszon, vagy mint egy autóban?2010. nov. 1. 18:00
1/8 anonim válasza:
van zaj. kb olyan mint egy buszon.
2/8 anonim válasza:
Sokkal halkabb, mint egy buszon. És nem is rázkódik (általában, a 4 hajtóműves "nagyok" meg szinte soha), gyakorlatilag a fel és leszálláson kívül elég unalmas.
4/8 anonim válasza:
737essel utaztam 2szer egyik malév gép volt a másik fapados. Maléven csak hajtóműzaj volt viszont a fapadosba azt hittem h széthullik zörgött mozgott minden belül :D
5/8 anonim válasza:
Azért kétlem, hogy a fapados az zörgött, hogy majd szétesett :D Hacsak nem afrikában valami helyijáraton ültél :D
A fapados attól fapados, hogy a lehető legtöbb embert zsúfolják a gépbe, kedvezményes időben szállnak fel-le, nem adnak kaját (csak drágáért), és az olcsóbb repterekre szállnak le.
Nem pedig attól, hogy a kiszuperált, lezuhanni készülő gépeket rakják oda :D Ha egy repülőn hallható dolog zörög, és nem az utastérből jön, akkor ott rohadt nagy gáz van, mert egy repülőn nincs semmi olyan, ami zörög :)
6/8 anonim válasza:
Én is utaztam már zörgő fapadoson! Persze ilyenkor nem a gép akar szétesni, hanem a műanyag burkolatok, a felhajtható kisasztalok, illetve a csomagtartó ajtók zörögnek. Ez persze a gép életkorától függ és nem attól, hogy fapados vagy sem.
7/8 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A kisebb gépek zajosabbak, a hajtóműzaj mellett vannak belső rezonanciák is és a hajtómű közelében vagy hátul ülni szintén nem ajánlott. Elöl érdemes, ha lehet, de ott van a business (I.o.) részleg is.
8/8 anonim válasza:
Azt a zörgést szerintem azért hallhattad, mert viszonylag hátul ültél. A kis kocsik szoktak zörögni, amiket a légikísérők szoktak tolni. Ezen kívül, normál esetben csak a hajtóműzúgása hallható, valamint a fékszárnyak kibocsátása illetve behúzása. Ha olyan helyen ülsz, akkor még a kerekek behúzását, illetve kiengedését is hallhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!