Horvátországban nagy esély van medúzákkal találkozni?
Figyelt kérdés
Augusztus 18.-án megyünk Horvátországba pontosabban Tarba és félek mikor buvárkodni fogok megcsíp egy medúza.Tarban sok medúza van?júl. 31. 21:38
1/7 anonim válasza:
Ha nem mész be a vízbe akkor gyakorlatilag nulla az esélye!
2/7 anonim válasza:
Csípős medúza a part menti sekély vízben szinten biztosan nem fordul elő.
4/7 anonim válasza:
Én inkább a tengeri medvéktől tartanék, medveriasztót vigyél magaddal
5/7 anonim válasza:
Talán inkább Olaszország északi részén jelemzőbbek. Úszócipőt érdemes venni a kövek és a sünök miatt, de medúzával én még Horvátországban nem találkoztam.
6/7 anonim válasza:
Rengeteget voltam a horvát Adrián és most csípett meg életemben először egy medúza júliusban. Ilyen kicsi fehér volt. A csípés csak pár percig volt kellemetlen, kb. mintha csalánba nyúlnál. A bőrpír is elmúlt pár napon belül.
7/7 anonim válasza:
En julius elejen voltam horvatorszagba, es amikor mar bementem a vizbe vettem eszre, hogy teli van meduzaval.
Olyan egesi seruleseket okoztak, hogy meg most is latszanak a hegek... A korhazba is racsodalkoztak az orvosok olyan csunya sebek voltak. Mindket kezemen, derekamon, meg a combjaimon voltak a csap nyomok. Fhu utana egesz juliusba, augusztusba el se mertem menni strandra. Mostmar csak a feher hegek maradtak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!