Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szereténk külföldre utazni a...

Szereténk külföldre utazni a családdal januárban mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem voltunk még külföldön repülőn sem utaztunk még! Minden infókat szívesen fogadok! Hova lehetne menni ahol januárban meleg van!
júl. 30. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A legjobbak ilyenkor a trópusi területek, Magyarországról leggyakrabban a dél-kelet ázsiai részre és a Karib-térségbe szoktak menni.

(Én pl. a Madív-szigeteken, Thaiföldön, Mexikóban és Belize-ben voltam, és mindegyik szuper volt, viszont ezekből a második kettő jobban tetszett, érdekesebb volt, de a víz pl. a Maldív-szigeteken volt a legszebb.)

Meg lehet még próbálni közelebbi célokat is, mondjuk Egyiptomot vagy Kanári-szigeteket, ott lehet nincs feltétlenül akkora forróság, de azért jó az idő, azonban ezekről nincs saját tapasztalatom.

júl. 30. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Tenerife
júl. 31. 08:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Mexico Cityt nagyon szórakoztatónak, érdekesnek találtam, de Cancun nem tudott lekötni. Szerintem kezdőként valahol Délkelt-Ázsiában érdemes kezdeni, Thaiföld nagyon pozitív, de ott is kerülném a zsúfolt turistás helyeket, például Pattayát messziről. Elképesztően jó helyek vannak, csak angol tudás nélkül nehezebb. Akkor már Maldív
júl. 31. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!