Belevágnátok ilyen lakóautós világjárásba?
Ez is nagy élmény lenne, minél közelebb lenni a természethez. Túlságosan elhatárolódott tőle az ember, pedig mi is a természet része voltunk. Ma meg már felhúztunk egy saját kis világot a meglévőre...
"közelebb lenni a természethez."
Teljesen igazad van!
Lakóautós túra... Ez minden csak nem túra. Gazdagék sütnek egy pitét a fenyvesben egy olyan pöpec verdában, ami legtöbbünknek 10-20 évnyi nettó munkabérébe fájna.
Keress rá a 360fokbringa.hu oldalra. Na az túra volt. Egyébként gyalog, hátizsákkal, bringával, simán puritán körülmények között belevágnék, ha lenne rá anyagi fedeztem és közben nem kellene azon aggódni, hogy mi lesz velem nyugdíj nélkül. Nem mintha a mostani szürke, taposómalom kis életem nagyobb létbiztonággal kecsegtetne, de hát ilyenek vagyunk. Én legalábbis mindenképpen. A társadalmi konvenciók és a saját félelmeink sok mindentől visszatartanak.
Nem, nekem a helyváltoztatás nem egy lakókamion, hanem egy lapos, sportos, dinamikus autót jelenti.
A lakóhely pedig egy "bázis", ahova visszatérek mindig, egy stabil pont, nekem és a fent emített járműnek is, ahol magam vagyok, minden téren kellő hellyel és életszínvonallal. Nem 20 m2-n nyomorogva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!